Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílný cyklus o divadle, které na podzim vstupuje do své padesáté sezóny, nabízí zajímavá svědectví jeho aktérů od počátku prakticky až po současnost a díky unikátnímu archivu divadla také záběry, které se nikdy nedostaly na obrazovku. Ale především zachycuje charakter scény a její neutuchající hledání aktuálních témat i jejich netradičního zpracování. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

progression 

všechny recenze uživatele

Vynikající desetidílný seriál, který chronologicky mapuje padesátiletou historii legendárního divadla Husa na provázku od úplných počátků až k současnosti. Spousta zajímavých ukázek, rozhovorů zúčastněných herců i režisérů doplněná "třešničkami na dortu" ve formě filmových záznamů klíčových představení z mapovaného období uváděných bezprostředně po jednotlivých dílech dokumentu. Divák si nostalgicky zavzpomíná na nejzajímavější a v mnoha případech i kultovní představení a seznámí se i s představeními, která z různých důvodů nestihl. Filmový záznam ve většině případů nedokáže dokonale zachytit nezaměnitelnou atmosféru představení, ale přesto veliké díky za celý cyklus i ty "třešničky". ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Průběžně sleduji a pátrám v paměti, na kterém představení jsem byla, pátrám v hledišti, jestli zahlédnu nějakou známou tvář, přemýšlím, co jsem v době premiéry dělala já. Pěkný dokument, který mapuje mnou oblíbenou divadelní scénu. Dokument který potěšil, stejně jako následně uvedená divadelní hra. Děkuji! ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím první díl, který slibuje unikátní záběry, rozhovory a fotografie legendárního divadla Husa na provázku. Těším se na další díly. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama