Reklama

Reklama

Snoopy

(seriál)
  • Francie Peanuts
Animovaný / Komedie / Rodinný
Francie / USA / Itálie, 2014, 7 min

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka o roztomilom psíkovi menom Snoopy, ktorá ubehne pomerne rýchlo. Sympatické postavy a zachovalá animácia zo starších kúskov z toho robí zaujímavejšiu a oveľa prínosnejšiu záležitosť, než dnešné rozprávky preplnené trápnou 3D animáciou (Barbie alebo Lego Friends z Minimaxu). ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nasazení v ranních hodinách na Déčku považuji za nešťastné, toto rozhodně není seriál pro děti. Humor je divný a vlastně i poněkud...nehumorný. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně stejné jako Snoopy v komiksech. Ta animace i přes dnešní trendy vypadá vzhledy tradičně, líbí se mi ten styl tečkovaných pozadí, či červené pozadí při vzteku postavy. Ačkoli Snoopyho v komiksech nemusím (se mi ty vtipy zdají moc filozofické a ne moc úderné), ale na tu TV sérii si občas rád podívám. Ačkoli mám problémy s pozorností, kvůli množství povídání. Taky ty dvě minuty jednoho skeče se mi zdá dost protáhnutý. ()

Reklama

Reklama