Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (302)

Necron 

všechny recenze uživatele

dlouho jsem to odkladal.. predchozi film me nebavil, ale tohle se fakt neda. naznak temnoty je fajn, ale schizofrenni provedeni v disney family stylu, plnym klise a spatneho cgi, to hrozne degraduje. film trpi hlavne kvuli scenari a potrebe "zavdecit se cele rodine", nevi na jake publikum chce cilit. neda se to vydrzet ani po lahvi vina. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Zlobu jsem viděl před lety,těšil jsem se na ní od prvního traileru,líbila se mi a jak dopadla si vzpomínám matně.Druhý díl jsem viděl cca před hodinou,trailery mě nepřesvědčily a bohužel se potvrdilo,že nízká očekávání byla oprávněná.Druhá Zloba sice pořád hodně dobře vypadá a některé scény jsou i poměrně působivé,ale bohužel vší snaze sráží vaz retardovaný příběh,který mi úplně nedával smysl a většinu času smrděl leností disneyho scénaristů.Bohužel je poslední dobou víc a víc patrná disneyho snaha pouze vytřískat co nejvíc ze známé značky bez jakékoliv přidané hodnoty,či náznaku inovace.Dojely na to Star Wars,dojela na to Zloba a obávám se že rozhodně nejde o poslední kusy.Elle Faning tady ve mě navíc nahlodala pocit,že vůbec není dobrá herečka (a nebo je tak geniální,že se přizpůsobila disneyho stylu tvorby a podle toho i hraje)...60% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že je to lepší jak 1. Sice se to víc odlišuje od předlohy, ale je tam víc postav, mytologie a zajímavých tvorů. Taky tomu dost pomáhá větší množství akce. Naše Růženka se vdává za prince sousedního království. Vše se ale zkomplikuje a rozpoutá se válka s tvory z Blat. Feyové jsou úctyhodní válečníci a není radno si s nimi zahrávat. Podaří se v království nastolit mír? I herecké obsazení je dobré. "Jsi nejsilnější z nás." ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokračování Zloby je přibližně na podobné úrovni jako jednička, akorát s větším rozpočtem a s velkolepějším finále, tedy fanoušci jedničky by zklamáni být neměli. Zloba je nečekaně dost temná fantasy fairytale, na kterou se hezky kouká díky hezkému vizuálu, krásné Angeliny Jolie, množství zajímavých kreatur ( medvěd,drak!) a potěší i dostatek slavných jmen. Finále má asi 30 minut a představuje solidní, poutavé, stategicky zajímavé dobývání hradu, které v rámci Fantasy žánru připomíná to nejlepší od Pána Prstenů. Rozhodně jsem se nenudil. 75% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vida, vida. Celkem očekávatelný pokračování Zloby, kdy se ještě možná v tom stylu fantasy tlačí o kousek víc na pilu než v předešlím dílu. Navíc příběhu od začátku až k samýmu válčivýmu vyvrcholení suprácky dopomohla Pfeifferová, která zákeřnou záporačku zahrála bravurně! Jsem lehce nasranej na naše domácí kino, pač obraz v 3Déčku byl dost tmavej, nicméně i přes tu clonu mi nádherně vynikla opět neodolatelná skvěle mystická Angelina! Díky ní a Michelle jde o libovou pohádku, která stojí za to! 80% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)
  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)
  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama