Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Jednička je jeden z mála filmů který lze shlédnout opakovaně, tohle jsem vydržel 15 minut, do prvního negra, milion blicich smajliků...

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Viděno kvůli Elle Fanning - pastva pro oči. Zopakoval jsem si ty její výrazy tváře - před tím viděno s ní: Mary Shelley - mám na ni slabost Jinak spousta dětinských titěrností. 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Wez

No ze mě nejspíš udělají rasistu všichni ti submisivní ubožáci v Americe, kteří poníženě klečí před opičím davem. Takové hovna by vůbec neměla být u policie a ještě hůř armády.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Prometheus69

nevím co je WW a jiná etnika mi nevadí,mě začínají fakt srat ti negři-a AJ je v těchto filmech trošku upravená

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Wez

Tenhle díl je o Zlobilky původu... V tom předešlím se řešily jen její křídla. Pravě že černoši v tomhle případě byli dobrá volba... Aspoň vyniklo to tetovaní za to u těch méně etnickej museli jít víc do hloubky, protože by ty tetování tak nevynikla. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Wez

Tam ale, nebyli jen černoši... Tam bylo víc Etnik a to šlo... dark Fey nejsou jenom bílí. Z čehož vyplývá sam překlad, Temné víly. 8) Ve finále, Dark Fenix je spíš Asijská zaležitost a Angelina taky řekneme si to upřímě není zrovna ryzí běloška. 8) Ve WW, Line Age máš taky Black Elf... Tam taky zaujímaš nějaký rasistický postoj? Nebo tam je to v porátku?

na příspěvěk reagoval Wez, Wez

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jedno mi to není a oproti jedničce,která je tuším z roku 2014 je vidět obrovskej "posun" za těch pár let ve vnucování černých tlam ostatním-v prvním díle jsem myslím žádnýho neviděl,aby jich ve druhým byla skoro polovina(a nejen těch okřídlených)-ještě mohli všichni vyznávat islám...Filmy to nebyli špatný,ale já ty černý prostě v souvislosti s věcmi posledních let začínám opravdu nenávidět!!!

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Na můj vkus až moc negrů-oproti jedničce přitvrdili v rasové "korektnosti" a já už na to schéma hodnej negr/zlej bílej a na ty černý držky začínám být až moc alergickej!!!!

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Carpinus

Carpinus (hodnocení, recenze)

Není hnusnější záporák, než ten, který jednostranně někomu vyhlásí vyhlazovací válku pod falešnými a absurdními zámínkami a chce vše podstatné provést ještě dřív, než nicnetušící druhá strana vůbec zachytí první křivý pohled. A něco takového se nemůže nazvat rodinnou pohádkou, ať je všechno ostatní sebepohádkovější. Takže k romantické dobrodružné fantasy pohádce by se ještě mělo přidat drama, či thriller.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Film se mi moc líbil :-)

Některé věci byly předvídatelné, ale tak je to u mnoha filmů.

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Neskutečná slátanina. Jednička za pět , ale tady hodně váhám nad dvěma. I tak to vyneslo prachy, tak si myslím, že splácají ještě trojku. VELKÉ ZKLAMÁNÍ

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Druhá Zloba je pokračováním, na které se sice dobře kouká, ale nic víc už vám nenabídne. Největší potíž filmu spočívá v tom, že každému divákovi musí být od začátku jasné, kdo je ten zlý, co se tu děje, a jak to vlastně asi nakonec dopadne. Bohužel se ve filmu nenachází ani žádný překvapující prvek, nebo něco co by se tyčilo nad ostatní momenty. Je to zkrátka velmi průměrný fantasy film, který sice neurazí, ale nemá nic čím by vás nadchnul. Což je trošku škoda, protože potenciál tu byl více než slušný. 3* 58%

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak beru spět... Tohle byl taky AVATAR! XD Dark Frey jsou novy filmovy druh... :) Vyborne... Lepší soník než ten co nas čeká a už vůbec nepřijde. :D U toho prachu jsem myslel že to bude mít na lidi opačnej výsledek. 8) Pak jsem tedy nepochopil proč tam lily ty kule... U kralovny jsem byl trochu sklamanej. Nakonec se zní nevyklubalo žadné monstrum... Jak jsem čekal, Light Fey nebo tak... Ale byla to jen skurvená charmetfobka... Kterej prostě jen jeblo. -_- I přesto že se z nějakého podivného důvodu pořat vyhýbala slunečnímu přímému světlu jako chrlič. 8) A nakonec prd koza jedna! -_- XD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ale, zase mě těší... Že zavěrečna bitka bude tentokrat probíhat ve dne... Takže i to 3D by mohlo stat tentokrat zato. 8)

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Co to sakra je? Jednička byla fajn, ale tohle je úplná zbytečnost. Příběh tlačený na sílu, aby prostě nějaké pokračování bylo. Totálně to zabili.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Mně právě podle traileru připadá, že už se úplně posrali. Akce vypadala dobře, ale ten příběh je jak z nosu. Strašný. Ono, co si budeme povídat. Demence byl už jen prvotní nápad udělat ze Zloby klaďasku, ale tady s tím stokrát ohraným příběhem, co nás ve dvojce zřejmě čeká, to už je trochu moc.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, ronin

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

amyth

amyth (hodnocení, recenze)

Jak poznáte, že je Vaše kariéra u konce? Když Vám ve 40 letech musejí v celém filmu obličej vylepšovat počítačem ...... Jolie už je pouze k politování

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Angeline by to sluselo v tomhle oblecku v pornu double penetration golden edition :DDD

Uživatel LuboDante smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

fiLLthe3DD

Takhle ma vypadat Tester!!!! 

Huuu husty! Zloba: Stín zla.. bych to nazval spíš. 8)

Přece jí neudělají zlou!

Doprdele... Moje oblíbená BadHero! '_'

Tpooo neeeee!!! Konečně když se ta spetka inovací vydařila.. tak to musí prostě uzavřít Hapyendem... Ach jo. +_-

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Na křehkou Elle Fanning se těším a na Jolie samozřejmě taky, jenom by mě zajímalo je nějaké ticho po pěšině už skoro rok tady v diskuzi a pomalu ale jistě by někde už mohly být první fotky, a nebo teaser :-)

Uživatel LuboDante smazal svůj příspěvek.

Uživatel PlayEasy smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama