Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Recenze (302)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Keby bolo na mne, tak by som vizionárskeho Choakýma nechal točiť iba závery filmov. Maximálne tak 30 možno 40 posledných minút filmu. Vtedy sa totiž divák preberie z mdlôb a užije si vrcholne premakaný hustý fantasy zážitok. Lenže problém je tých “úvodných” 70 minút, kedy vás Choakým ubije niečím (zrejme umením, neviem) tak brutálne, že máte vo vyhriatom kine neskonalú túžbu upadnúť do bezvedomia, či pridusiť sa pukancom, aby ste netrpeli. V tom čase totiž ešte neviete, že záver bude famózny, len v to dúfate, no viera z vás skrz litre potu vyteká potokom. Ale aby som tu iba nenakladal. Ak odmyslíme princeznú prasačí noštek, tak oproti jednotke má film maximálne vydarené obsadenie. Pani Pittová je navyše tak prekrásna, že aj keby vládla samotnému peklu, chcete jej slúžiť len pre tú šancu môcť sa dívať či počuť ju. Navyše nápad s popolovým Phonexim bol topka. Maleficent rozhodne má svoje čaro o tom žiadna. Aspoň určite tá časť čo som bol hore. Je to vizuálne krásne v 100 percentách a pútavé v 30. Well, well. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Jen vysosat prachy z úspěchu jedničky.... Jolie je už fakt hodně mimo(ty její kostnaty ramena je děs pohledět), výprava cool ale jinak už nevidět.... EDIT 2021: NÁHODOU ZNOVA VIDĚNÝ A NĚJAK NEW ZALÍBENÍ, takže výrazně snižuje kritiku.....70% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se takhle nerozciloval kvůli naprosto stupidnímu a hloupouckemu scénáři.... Celé to pokazilo všechno ostatní.. Angelina a veškeré obyvatelstvo blat.. samozřejmě parádní jako v prvním díle..ten malej buzna jak ji střelil ten mě točil úplně maximálně :( 60%.. Škoda ten debilní scénář to totálně skazil ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Film všeho zlého. Přecukrovaná magická sběř s princeznou, anorektická Angelina s chudým revolučním příbuzenstvem, slabošský princ s matkou-manipulátorkou (super tchyně). Příběh pouhé klišé. Nedoporučuji, škoda peněz. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování Zloby. Efekty a nápady tu nechyběli. Příběh víly Zlobilky se tady završil, která je navzdory Růžence hlavní postavou. Film potěšil a hlavní je, že Disney stále umí držet svou kvalitu. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné pocity mě provázely celým filmem... Je to dobrý? Není to zbytečný? Pár recenzí jsem četl... Někoho překvapila, někoho zklamala, takže věřím, že 100 lidí tu bude mít 200 chutí 😂 Já se nakonec přikláním k té pozitivní recenzi, i když mi to přišlo až moc zdlouhavé, celá linka Zloby byla trochu moc vycucaná z prstu a linka v království zase hrozně jednoduchá. Jenže, Angelina tu hraje životní roli, a věřím že díky ní bude Zloba filmovou ikonou ještě mnoho let. Temné ladění se mi líbilo, hezky se na to koukalo a většinou se už jednalo spíš o regulérní fantasy než o hranou pohádku (i když dějová linka s ježkem byla až moc infantilní). Za mě ale jo, proč ne, kdyby tvůrci vystavěli nosnější příběh a trochu větší svět, chtěl bych asi i třetí díl. Takhle jsem rád za hezké a ostudu nedělající pokračování, které je o dvě třídy lepší než pokračování live action verze Alenky v říši divů. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl byl temnějším budovaným počinem, díl druhý se snaží navázat, ale jde úplně jinou cestou a to nemyslím být originálním ale spíše klišé filmem. No a co? Bavil jsem se? - ANO! Tak nevidím důvod, proč bych měl potápět loď? :-) O trochu slabší, ale pořád hodně kvalitní ( Aspoň pro mě ) :-) ()

george82 

všechny recenze uživatele

Jako do kina bych na to nešel, ale pohádka celkem v pohodě. Horší oproti jedničce. Celkově to docela šlo. Nicméně by filmu slušela i kratší minutáž. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivý druhý díl, který mě opravdu nadchl. Už teď lituji toho, že jsem zůstala doma, když na to šli do kina manžel s dcerou. Tvrdili sice, že to bylo super, ale až do teď, jsem nevěděla, že až taaaaak. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Růženka se chce vdávat, no to je slávy na zámečku, ale pořád se tváří jako nevinná a (skoro) úplně nepolíbená. Za celou pseudo-pohádku protočí několikery šaty a ani jedny z nich nejsou sexy. Růženka totiž musí být očividně jedině ANTISEXY!!! Elvira Michelle Pfeiffer neměla nikdy co ukázat kromě prkenného hraní, kdy krávy zvládala oscarově, takže cena je nasnadě... Takže jediný, kdo má nějaký sexappeal je Angelina Jolie, které když je zabalena do obvazů s rozpuštěnými vlasy může kdejaká obézní píča závidět. U jedničky mi příběh vyrazil dech tak, že jsem neměl slov. Tady sakra nevím, na co nadávat dřív. Příběh na hovno. A očividně za to samý stojí i členové CSFD. Rozdíl jen 4% oproti jedničce? Twl... potřeba přidat pár jakože-podstatných negrů mě přiměla abych se podíval, zda nemá tuhle sračku na svědomí ten samej kretén co novou verzi Zarátače Zaklínače. Na rozdíl od kouzelnosti a jen lehké tuposti (čti - tři debilní víly) prvního dílu, vás tady čeká intrikářská sračka, Růženka s novou porcí tuposti a příběh který se dal využít i jiným než... ehm... Nemůžu jinak, pardon: Úplně zkurveným způsobem. Zloba a její havran příběh lehce nadzvedli, ale... Všechno ostatní je na hovno. Dávám PŘEHNANÉ 2* ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

První díl se asi líbil, tak z látky chtěli vytřískat ještě něco. Je to prostě pohádka. Je to barevné, je to digitální ale vypadá to dobře. Je to těžce multikulti, ale přes zabíjení se nakonec všichni mají rádi. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jako předchozí díl, i tohle je nádherná podívaná, která je po grafické stránce velice povedená. Co se týče příběhu, už je to taková repetice, kdy by si člověk mohl říct, že dané postavy se snad nikdy nepoučí. Jak už jsem zmiňoval minule, je to pohádka, která má svým "univerzem" hodně potenciálu, který je nevyužitý. Jenže pak už by to nebyla pohádka, ale plnohodnotné fantasy. Velice se mi líbilo historické pozadí a rozmanitost skrytého ostrova, souboj na konci měl také hodně zajímavých momentů, efekty jsou nádherné, některá moudra celkem hlubší, ale všechno jmenované postrádá pro starší publikum určité drama, konflikt a ostřejší nádech, který by byl pro ně snad větším požitkem (tím nemyslím, že poklidnější děj nemá své kouzlo). V závěru bych akorát zmínil soundtrack, který naprosto do daného prostředí sedí a zase se jim celkem povedl. ()

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama