Reklama

Reklama

Jason Statham hraje kapitána Taylora, který před pár lety musel opustit na dně Mariánského příkopu svou posádku, když na podmořskou stanici cosi zaútočilo. Teď je to cosi zpátky a vypadá to, že jde o pravěkého žraloka megalodona a Taylor dostane šanci se mu postavit znovu. Má ale vůbec proti největšímu predátorovi šanci? (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Třeba druhý Meg bude mít název Megspendables při takový sestavě :D

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

mokki5

Willis a Hemsworth mi tam moc nesedí no :D Asi by se to dost tlouklo o sebe tam mít tolik takových herců, když maj hlavně toho žraloka..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Thomas Jane :) a Samuel L. Jackson by jako by nebyl jo ? :)) společně by ty žraloky porazili :)) 

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Nevím jestli je tohle oficiální obsazení dvojky každopádně mi to příjde až moc hvězdně obsazené na to aby to byla pravda...

na příspěvěk reagoval Spiker01, Kodousek

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Bylo to tak neuvěřitelně stupidní, až to bylo dokonalý. Já se u toho dobře bavil a to je, podle mého názoru, u filmu hlavní. Nečekejte Oskarový snímek, prostě jen pop cornovku, kterou si znovu asi nepustíte, ale na jeden večer zabaví... :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

mokki5

Nedávno se zase objevily nějaké informace. Bavilo mě to dost, ale jestli bude dvojka je mi celkem jedno :D 

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak to vypadá s pokračováním??? Chvilku se o tom na netu mluvilo teď je ticho...

na příspěvěk reagoval Nevka

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Škoda,že většina rozpočtu padla na úvod,tu chobotničku bych ošidil a narval to do cgi scén s megalodonem,místy jak uskakuje no fuj i ve 4K.Nebejt tam nasranej Statham,tak to v půlce vypnu.To s tím firewallem je fakt blbost...Ta scéna,jak jsou čongové ve vodě,mi připomíná film Piraňa.Příště to chce lepší scénář a né kraviny - vypnu firewall a půjdou světla,nebo už od začátku mají záznam,že musí vypnout světla a pak je to napadne - opakuje se to často...

misar3

misar3 (hodnocení, recenze)

Přehlídka mizerných efektů, které zachraňuje charisma některých postav a povedné vtípky. Bavil jsem se, i když jsem občas valili oči nad tím, kam nasypali všechny prachy z rozpočtu, protože nejlíp vypadal Octopus, který zemřel asi po 30 vteřinách. 

FastCar

FastCar (hodnocení, recenze)

Řeknu to tak ... Útok z hlubin stále nepřekonán, to je velmi nedoceněná pecka některýma lidma.

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem zde napsat něco dřív než uživatel prometheus, ale zase se to nepovedlo. No nic, tak jen konstatuju, že použité věci a ponorky i ten svět podpodvodou je nápadně podobnej ze hry subnautica. Nechci psát že to je úplná vykrádačka, ale podobné to je.

Nejvíc co mě ale na těchto filmech sere je to, že oni vždycky mají nějakej super moderní hi-tech stroj, který se vždycky porouchá a nejde z něj použít nic. Prostě když máte auto, a rozbije se vám motor, tak sakra pořád vám fungují světla, blinkry, brzdy i zatáčení volantem, jo a otevřít dveře taky jde. Tak proč sakra blbá ponorka za 30 milionů dolarů se při ťuknutí rozbije a posádka musí hackovat firewall ?  Dodneška jsem žil v tom že ponorka nepotřebuje firewall ! Dokážete si představit, že se vám nespláchne záchod, dokud nehacknete jeho firewall? Fakt demence tohlencto. Spoustu kravin a pitomostí dokážu tomu filmu a jeho tvůrcům odpustit, ale nefungující věci ne.

na příspěvěk reagoval mokki5

Kritik.

Kritik. (hodnocení, recenze)

To ako ho zabil? :-O :DDD Napätie filmárom aj celkom ide, ale tie konce žraločích filmov, ach jaj :)

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Kincl

No když jeden Meg požere třeba 300-400 ťamanců v Mariánským, tak jednou denně to stačí :D :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako nelze v tom hledat logiku, ale žralok nemá potřeba žrát nonstop ne? :D 

na příspěvěk reagoval mokki5

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Pozor SPOILER Musím jako kynolog konstatovat, že malý york by tak dlouho v moři plavat nevydržel. Howgh

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Dobře v pořádku tady se jen jedná o to že ten film s tím nemá nic společného a oni neumí nic víc než parazitovat na celkem úspěšném filmu

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Pod

Mě to nepřekvapuje jenom at si to užijou xD já jen říkám že to podle mě bude volovina když neumí být originální

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

mokki5

Je to sviňárna, ale překvapující to není, dělají to už dlouho. Chudáci, co jim na to skočí.

na příspěvěk reagoval mokki5

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Pod

Souhlasím. Naopak se mi nelíbí že se Asylum - dobře řečeno - snaží přiživit na úspěchu tohodle filmu

na příspěvěk reagoval Pod

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jsem docela sklamanej... Čekal jsem dle prezentace Megalodona a ve finale je to jen trochu víc přerostlí Čelista... -_- Jestli je to takhle nafouklí uplně ze vším ve filmu... Pak to bude fakt slušně nafouknuta sračka. Megalon byl tak velky že lovil Plesiosary... Na jeden skus... Tenhle by si na něm asi vylamal zuby... 🤔

na příspěvěk reagoval Pod

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Já jsem rád jak dopadl tenhle Meg a zbytek je mi vcelku jedno. Někdo se to snaží okopčit ale rozhodně neříkám že pokud to bude jenom trochu dobrý že na to nekouknu. Jenom mi trochu vadí právě to přiživování...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Vypadá to jako průměrný béčko. Dají se vidět i mnohem větší sračky. Tedy soudě dle traileru. Člověk, kterej z tohohle hysterčí, by si měl nakoukat opravdový béčkový bláboly.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

tak ja CGI tiez nejak nemusim... sralo ma pri In the heart of the sea... a posledne pri Avengers... tu mi vobec nevadilo. Ale som zvedavy co na to povies... podla mna prekvapis :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Uvidime. Ja sa bojim, ze to bude prehnane digitalne a CGI mi uz lezie krkom. Radsej si pustim Jackieho ako niekam preskakuje a pritom sa takmer prizabije. :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

a ja si dovbolim tvrdit, ze sa ti to bude pacit :) ak od toho nic necakas a si ochotny dat sancu letnej popcornovke na jedno pozretie ( so vsetkym co k tomu patri/nepatri logika atd.) tak minimalne 3hviezdy das :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Ben Wheatley se podívá žralokovi na zoubek

Ben Wheatley se podívá žralokovi na zoubek

24.10.2020

Zatímco Rebeka, nová adaptace slavného románu Daphne Du Maurier, před třemi dny odstartovala na Netflixu a od diváků a kritiků sklízí vesměs velmi vlažné reakce, vypluly na hladinu informace o… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama