Reklama

Reklama

Spalující touha

  • Česko Eyes Wide Shut (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zámožný newyorský lékař William Harford pomalu upadá s manželkou Alicí do vztahového stereotypu. Nečekaně ho však naruší Alicino přiznání, že během dovolené tolik toužila po sexu s pohledným námořníkem, že by se kvůli tomu vzdala manžela, dítěte i současného života. Žárlivostí zmítaný William odmítne možnost milostného dobrodružství s dcerou svého pacienta i s prostitutkou, ale zlákán vyprávěním kamaráda Nicka pronikne na utajenou luxusní orgii, jejíž účastníci s karnevalovými maskami provádějí záhadný sexuální rituál. Je však odhalen a před nejasným trestem ho zachrání jedna z dívek, která nabídne, že se místo něj obětuje. Zanedlouho William objeví její tělo v márnici. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (58)

  • Ve scéně, kdy William Harford (Tom Cruise) navštíví Dominu (Vinessa Shaw) v jejím bytě, Domina sedí na posteli a za sebou má položeného tygra hlavou směrem k ní. Po záběru na Billa je však tygr otočen opačně. (dandislav1991)
  • Ve scéně, kdy jde Bill (Tom Cruise) kondolovat Marion (Marie Richardson), vchází do dveří ložnice a po levé straně na stolečku stojí soška, ale o chvíli později, když přijde Marionin přítel Carl (Thomas Gibson), soška tam již není. (dandislav1991)
  • Na začátku filmu, kdy William Harford (Tom Cruise) zhasíná v pokoji a odchází, má sako rozepnuté, ale po záběru v chodbičce už ho má zapnuté. (CrownThomas)
  • Spoiler: V novinovém článku (čas 02:05:51 a 02:21:02) oznamujícím předávkování někdejší Miss New York Amandy Curran (Julienne Davis) je několik zdvojených řádků. (Petsuchos)

Související novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

Reklama

Reklama