Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Viky17

Viky17 (hodnocení, recenze)

Já bych tuto komedii neviděla až tak černě. Dívala jsem se na ni s tím, že nic moc nečekám a jestli mě bude alespoň trošku bavit  jen dobře. Smála jsem se když se objevil Filip Blažek jako exekutor a odreagovala jsem se, vypustila starosti. Byla to komedie a nic víc, proto ji vidím na průměr.

Mirek777

Mirek777 (hodnocení, recenze)

Docela dobrá česká lehká komedie,která Vás odvede od každodenních starostí.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

I kdyby se poučili, je jim to nanic, protože dnešní scenáristé nemají talent. Dobří čeští scenáristé už dávno vymřeli.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Daveoff

To se netýká jen romantických komedií, Češi odjakživa neuměli dělat trailery. Ono je to i dáno tím, že ty filmy jsou jen sledy scének poskládaných za sebou, takže ty trailery podle toho vypadají. Já spíš nerozumím tomu, že ti zoufalci se nepoučí a nepoučí a po všech těch nízkých hodnocení a kritikách pořád přichází s tím samým. Furt ty stejné bláboly, nedržící pohromadě.

na příspěvěk reagoval Prubner

Daveoff

Daveoff (hodnocení, recenze)

Posledních několik let mají všechny české filmy v tomto žánru (romantická "ehm" komedie) stejný filmový trailer a zpracování. Všimli jste si? ...copak nikdo neumí dát tří minutovému videu šťávu a drive? Vždyť jde o to, nalákat lidi do kina... Nerozumím tomu.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

psimi

psimi (hodnocení, recenze)

Shlédnuto v předpremiéře 14. 02. 2018 a musím konstatovat, že to nestálo za ten čas a peníze. Humor přízemní. "Skrytá" reklama na automobily a nápoje. Hluchá místa v podobě prázdných dialogů. Bez hlubší pointy.

Reklama

Reklama