Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Recenze (154)

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nejhorší i s ohledem na místní hodnocení, ale nakonec to zase taková hrůza nebyla, dokonce jsem se i párkrát zasmál a pousmál. Jako oddechovka splnila účel, Cieslar se ale v minulosti uměl vytáhnout mnohem lépe. Natalia Germani potěšila stejně jako v Single Man. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

No, nebyla to třeskutě vtipná záležitost? A nebylo to jako ze života? Ne, nebyla a ne, nebylo. Po snímcích Život je život a Špindl jsem od Milana Cieslara už nic dobrého nečekal a taky jsem se ničeho dobrého nedočkal, což musím hodnotit paradoxně kladně, protože jsem si díky jeho příšernému filmu mohl prodloužit své současné období toulek po českých, česko- slovenských, česko- slovensko- chorvatských, česko- slovensko- chorvatsko- polských a česko- slovensko- chorvatsko- polsko- maďarských filmových hrůzách. A ať už se na Frekvenci 1 vztekají, jak chtějí, tohle byla jedna z nich. Scénář byl prostě a jasně strašný, dialogy si držely úplně stejnou podúroveň, herecké výkony bych raději nerozebíral, jelikož mi z nich bylo smutno, Pavel Kříž vypadá stále víc jako karikatura sebe sama a ještě dorazila i Dominika Myslivcová. Juj, to byl smrtící koktejl! / Poučení: Kdybych věděl, že je exekuce taková sranda, utrácel bych jako utržený ze řetězu. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"To jsou dneska fóry, že jo ?!" Cieslarovy Ženy v pokušení pokládají divákovi otázku, jak může režisérovi několika řemeslně slušných válečných dramat činit takové potíže pole komediální, zvlášť s tolika výtečnými herci.. Jakkoli tedy komedii lze zvát snadným žánrem jen stěží.. To pitvoření Trošku evokuje jiné břídily, kteří soudnosti nemaje rok co rok blijí jednu beztvarou Řachandu za druhou, u níž zblblý český divák boří návštěvnost tuzemských kin.. Až jméno pana Míči, totiž Míky, pak osvětluje mnohé další, leč neospravedlní hodinu a půl divácké lobotomie.. ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je neuvěřitelné, taková sr..... umělá, falešná, povrchní, stupidní, nízká, klišoidní, trapná, nudná. Je mi upřímně líto herců, kteří v tomto paskvilu "museli" hrát a ničit si tak jméno a pověst.... Ještě, že jsem za to nemusela platit, jinak bych nejspíš reklamovala lístek. Film jako celek absolutně nefunguje, měla jsem chuť odejít po 20 minutách, ale chtěla jsem mu dát ještě šanci a být v hodnocení spravedlivá. Ale kdybych odešla, možná by to bylo lepší, aspoň bych se nemusela doslova modlit, aby ta hrůza už skončila. Docela zásadní otázka: Mělo to vůbec nějaký scénář??? Kdyby se udělovala Zlatá malina v ČR, myslím, že toto by byl suverénní vítěz nebo přinejmenším horký favorit! Tak mě napadlo, proč vlastně něco jako Zlatá malina v ČR není? Byla by to velmi dobrá zpětná vazba pro tvůrce a možná by přestali žít ve lži a plácat se po ramenou. Děkuji, že jste mi ukázali, jak vypadá opravdové dno českého filmu. Výborný komentář xxmartinxx (oficiálně návštěvnost 2018: 113 264 diváků/189 955 diváků pro Zoufalé ženy dělají zoufalé věci) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Marně se snažím najít nějaký pozitivní aspekt, protože tohle uráží nejen diváka, ale snad i samotné herce (a že se tu Cieslarovi upsali opravdu dobří herci). Tak asi za tu Xindlovu písničku... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film postrádající logiku,balancující na hraně úplně debility (celkem se divím,že Rašilov kývnul na takovou retardovanou posrtavu)...na druhou stranu jsem se tady ale asi 2x zasmál,což z této pseudokomedie činí stravitelnější kus než Zoufalé ženy,nebo Špindl.Cieslar nikdy nebyl zrovna oscraový režisér,ale minimálně dva filmy se mi od něj líbily,teď už podruhé ukázal,že se nejspíš nachází ve stadiu režisérské klinické smrti....ale zase kde scénář nic nenabízí ani smrt nebere...20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Luxusně obsazený film. Tím končí výčet jeho kladů. Příběh je kostrbatý a poskakuje jako kostitřas na kočičích hlavách. Pointa nulová, jen dokázala scénáristickou bídu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha těch českých komedií, která strhává naší domácí komedialní filmařskou tvorbu do sraček! Ani ostřílení herci jako Lábus, Kříž, či Cibulková nemůžou zachránit tuhle trágu... Krajně nesympatickej, slizkej Rašilov funguje skvěle jako klacek, hozenej pod nohy tohoto bijáku. Má hvězda patří Natalii Germani, páč to její tělo v bikinách bylo fantastický. 25% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To je asi nějaká epidemie.Kdo vám proboha režiséři píše scénáře.Timhle bych si vytřel prdel na hajzlu.No a to mám ještě v plánu Teambuilding a Dukátovou skálu,takže malinko nadhodnotim.30%. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, proč někdo vytváří takovéhle filmy? Měl jsem dojem, že nic trapnějšího než Zoufalé ženy tenhle rok nebude, jenže jo, může být hůř. Tohle je jedna velká, maximálně trapná nuda, amatérsky natočená (a to Cieslar má za sebou už několik filmů) a špatně zahraná. Lábus přehrává, Rašilov přehrává a se zbytkem to taky není dobré. A navíc ty mikrorole, třeba těch lidí v hotelu, to jsou taky příšerní herci. Má to být komedie, problém je v tom, že je to absolutně trapné, žádné hlášky nefungují a sem tam je ještě něco okopírované ze stovek různých komedií! Děj je taky něco, ty vole - manželům chce exekutor zabavit jejich přepychovou vilu, ve vile jim pracuje zahradník, v minulosti spisovatel a těm manželům krachuje manželství, tak se ho snaží zachránit absurdním způsobem. Hm. Super zápletka. Abych to nějak shrnul, kvalita českého filmu klesá hlouběji a hlouběji a to jsem ještě neviděl ty tři geniality od Jána Nováka (Dukátová skála, Pepa, Teambuilding). Já doufám, že horší už to nebude, ale mám takový strach, že to může být ještě horší. Příště někdo natočí komedii, která bude natočená mobilem a celou dobu tam bude někdo prdět a to bude komediální vložka filmu. Hlouběji by to pak snad ani jít nemohlo... Odpad, zcela bez plusových bodů. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Může naplánovaná (schválená) nevěra zachránit rozpadající se manželství? A co osm milionů? A může božské tělo Natalii Germani zachránit absolutně nezáživný, nudný, hloupý, trapný film? Pokud jste odpověděli aspoň 2x ne, tak to vidíme stejně…. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava se snaží, co to dá, ale když chybí scénář, nemůže vzniknout ani kloudný film. Mrzí mě to hlavně kvůli Vilmě Cibulkové, která se tu předvádí ve skvělé formě. (30%) ()

Lopezka1982 odpad!

všechny recenze uživatele

Zase totálně zbytečný český film. Dobré herecké obsazení, ale námět a zbytek fakt o ničem. Někdy mne překvapuje, že herci na takové role kývnou. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem se na to podíval, opravdu jsem potřeboval něco šíleně jednoduchého, lépe vystiženo anglickým slovíčkem pointless a dle požadavku jsem takový “film” opravdu dostal. Když opomenu hrozivý střih jako z Movie Makeru a zápletku zapletenou do vlastní myšlenky, tak bych zrovna tuto ztřeštěnou komedii neutápěl až v takových číslech už jen proto, že skončila velmi rychle a netrápila nikoho z nás přepálenou dějovou linkou. Zdráhám se ale obecného hodnocení a to nejen z důvodu toho, že by mi černé spektrum kazilo celkový vzhled profilu. Když bych se měl odvážit k soukromému hodnocení zde v komentáři jako to dělám u jednotlivých sérií TV seriálů, zasadil bych celkově 3/10. Z toho je ale polovina za tělo Natalie Germani. ()

Reklama

Reklama