Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí traileru jsem se na film docela těšila. Bylo mi jasné, že nepůjde o bůhví jaké veledílo, nicméně jsem očekávala hromadu srandy. Bohužel vše vtipné bylo pouze to, co v upoutávce, víc ani ťuk. Snad jen hromada trapnosti, nelogických střetů a nikam nevedoucích slovních přestřelek. Cibulková se sice snažila, seč jí herecké síly stačily, ale sama to prostě utáhnout nemohla. Zbytek amsáblu se jen tak trapně potácel skrze stupidní dialogy. Vidět se to dalo bez větší újmy na duševním zdraví, ale podruhé bych do toho nešla. Prostě zcela v meritu české kinematografie posledních dvaceti let. Za mne dvě hoódně nadsazené hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zápletka stojící na tom, že poradkyně naordinuje léčbu okatou nevěrou, manželé se musí přistihnout in flagranti, za což jim teta slíbí osm milionů korun je dost krkolomná. Sotva by vystačila na jeden díl seriálu telenovely. I postavy jsou dost operetní (zahradník s literárními sklony, vilný exekutor, čínský léčitel). Také dialogy jsou pěkně trapné. ()

Reklama

Algen odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si chtěl k práci pustit nějakou filmovou kulisu. Něco nenáročného, ideálně blbost, abych u toho nemusel přemýšlet. To že k tomu dostanu ještě nulový děj a mizerné herecké výkony jsem nečekal. Nakonec jsem na to koukal víc, než jsem chtěl. Nechtělo se mi věřit, že i tohle se dá natočit a pustit do kin. Ve filmu jsou nejzajímavější asi závěrečné titulky. ()

JITY 

všechny recenze uživatele

Typická česká komédia pri ktorej sa dá dobré odreagovať najmä, keď tam hraje Vilma Cibulková, ktorá má dobrú tvár na komédie. Nejde tu len o komédiu ale jedno je pravda, že dovtedy sa podvádza, pokiaľ to nebolí....aj tento film to dobré vystihuje....vo filme sú dobré poznámky hercov, ktoré vyvolali na mojej tvári smiech....dala by som len 3 hviezdičky, ale keďže sme sa bavili na tom filme ako skupina dobré a ešte dlho sme ho rozoberali, znamená, že tie dve hviezdičky navyšše sa tu hodia... ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Je těžké nepodlehnout odpadové vlně splašků, v které film stojí a stál už při mé návštěvě kina. Důvod proč jsem na film šel? Jen 1: byl to narozeninový dárek. Dobrej nápad? To asi až tak nebyl. Hudba kameňákovitá, obsah filmu nula, lidi co nemají koule přitom se na druhou stranu podvádějí, long story short ať už se zbytečně nevytáčím pomyšlením na nejhůř investovaných 130 Kč v mém životě: 1 hvězda za Natalii Germani a její postavičku. Jinak na tom asi opravdu není co chválit. I když odpad podle mě leží jinde. Teoreticky i 2 by to sneslo ale to už bych moc odkazoval na ty její prsa :D Takže 1 a čau ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)
  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)

Reklama

Reklama