Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Věrně tvá nevěrná nemůže uspět celkově jako komedie, když už samotná zápletka je tak stupidní, že to ani není možné. Například humorné hlášky či repliky, celé dialogy jsou tak nevěrohodné a tím pádem nejen, že nejsou směšné, ale pohybují se na hranici trapnosti. Je na ně totiž kladen velký důraz jako by herci hráli spíše na divadle nebo seriálový sitcom. Přitom ale hraje hudba, že si člověk řekne, že jde o crazy komedii. A zase...úplně si vybavím místa, která evidentně měla být humorná, jenže to tvůrci přeťápli a tak moc tlačili na pilu, že už není sranda, ale trapas. To vše je bohužel z velké části vina režiséra. A tohle nezmiňuji často. Protože jinak je komedie dobře obsazená. Vlastně téměř všichni herci jsou v první řadě výborní v komediích. A tak oceňuji pouze háro Pavla Kříže a masku Filipa Blažka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Věčně Tvá Nevěrná je ďalším českým komediálnym výplachom. Osobne sa priznám, že podobne ako pri filme "Zoufalé Ženy Dělají Zoufalé Věci" som tu chcel vidieť na aké dno sa českému filmu podarí ešte naraziť. A kým vyššie spomenutý film na neho skutočne dopadol vďaka neskutočnej trápnosti, okázalosti a zúfalej snahy nás rozosmiať, tak tento film tam úplne nespadá. Aby to však nevyznelo moc pozitívne, tak treba povedať, že je to zlý film. Je to fakt zlý film a určite ho neodporúčam. Kým ale jeden film bol absolútne zúfalý a nevedel čo má robiť, tak tento film si myslí, že je komediálne zlato, pričom stupidita a debilita tu nepoznajú hranicu. A čím film ide ďalej, tým je to stupídnejšie a stupídnejšie. No na druhú stranu sa musím priznať, že občas ma to pobavilo. Síce z úplne nesprávnych dôvodov, no to je lepšie, ako keby som mal byť celý čas z filmu absolútne otrávený a zúfalý. Takže poviem, že som sa často rehotal na tom, aké boli jednotlivé scénky stupídne. Ako tomu neustále tvorcovia pridávali svojim hláškami a pritom skutočne mali pocit, že robia komédiu roka. Osobne tomu aj verím, lebo ten film sa to snaží prezentovať spôsobom, že by sme mali všetky scénky uveriť, aj keď sú úplne mimo reality a výsledne to len podtrhuje jeho absolútnu stupiditu. Takže v tomto smere musím povedať, že je to skoro až tak zlé, až je to dobré. Ale nie je tam toho moc, plus sa mi nedarí nájsť vo filme veľa postáv, ktoré by mali nejaké sympatie. Na jedno pozretie ma to sem-tam pobavilo, no nemyslím si, že by to malo ten istý efekt znovu. Verdikt teda znie, radšej si pozriem niečo stupídne ako zúfalé. Ale raz stačilo. Hodnotenie: D ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Holky z naší party říkaly , že to bylo fakt vtipné , no a kluci zase naopak . Tak pár gegů tam bylo a Kříž celkem solid , hlavně jeho taneček na place a action Inflagranti . Tuž ááj Vilma také fajn , i ta slovenka Natalia . Lábusovy štětečky na dýně bezva fígl . Předvídatelný konec ničím nepřekvapil . JO a exekutorů šéfik Frantů Kláda se povedl . Takže jsem v partě ohodnotil něco mezi , abych si nikoho nějak nenaštval , protože dobrá parta je základ všeho , jak říkal sládek v pivovaru Vanˇkovi . Ten kdo zná Audienci , ví o čem je řeč , a tudíž za mne slabší dvě ** . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrňme. Majitel knižního vydavatelství krachuje, dluží kam se podívá, hrozí mu odebrání v exekuci i vily a prohání v plné radosti ženské sukně. Manželství je nad propastí rozvodu a do toho přijede tetička se slibem věnování několika milionů, pokud se však vzájemně načapají inflagranti. Ale jo, na dokonalou crazy komedii je námět příhodný a mohla by to být prča, jenomže by se musela psát 70. či 80. léta 20. století, hrát by vtom musela plejáda komediálních herců své doby a na režisérské stoličce by musel sedět třeba Václav Vorlíček. Takhle je to až neskutečně zoufalý filmový trapas k pohledání. Vilma Cibulková se sice snaží plně excelovat, ale scénář jí tom moc neusnadňuje. Lenka Vlasáková v roli podváděné manželky s dobrým srdcem není výrazná vůbec a Saša Rašilov nejml. už nejednou ukázal, že na crazy komediální role prostě nemá. Celkově všichni vyznívají tak přehnaně roztržitě, že to snímku škodí. Ale jo, sem tam se dá něčemu zasmát, ale je to spíše z nouze ctnost. Je příhodné, že se tu někdo snaží opět natáčet bláznivé komedie, ale když na to nejsou herci a režisér, který by přesně věděl, jak má daná scéna vypadat v souhře s bláznivinami, je to jen marná snaha a hlavně škoda peněz. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Film nemá žádný poselství, scénář úplně dementní jako i námět stojí za prd, nakonec ani nedostaneme odpověďi na motivace postav, proč by se měli jako vzájemně načapat, jako že to léčí? nebo že jsme si kvit? Ani nevím se kterým filmem to mám srovnat aby mé hodnocení nebylo podřadné, ale fakt mě nenapadá víc debilní česká komedie co jsem viděl v poslední době, když to srovnám jak se mi líbili Ženy v běhu, Po čem muži touží, Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic, Ženy v pokušení, Romány apod. které jsem v poslední době viděl. tohle nemůžu hodnotit jinak. Jediný za co dávám 1* je dobré obsazení všech postav,navíc Sandeva a Germani jsou moc pěkné holky. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)
  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)

Reklama

Reklama