Reklama

Reklama

Láska bez hranic

Trailer 3

Obsahy(1)

Američan Gordon hlídá skrze obrazovky ropovod na Blízkém východě a pomalu začíná být na dálku fascinován tamní mladou ženou Ayusou, jež se zaslíbila staršímu muži, kterého nemiluje. Love story nahlížená okem pavoučího dronu. (Film Europe)

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, že už na poli love story nejde vymyslet nic nového, ale tenhle snímek mě vyvedl z omylu. Moc příjemné pokoukání. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Skôr epizóda z Black Mirror než plnohodnotný festivalový film, čo ma ale nakoniec viac potešilo než sklamalo. Ono všetko vo filme je samozrejme technicky možné, ale ak by si ho niekto strojom času pozrel na prelome storočia, tak by mu ako vedecko-fantastická epizóda z neďalekej budúcnosti pripadala. Popravde sa príbeh pohne skutočne dopredu až po druhom bode obratu, sila filmu je ale skôr v tom, či vás dokáže na konci dojať a ako sa dokážete stotožniť s dvoma hlavnými postavami. Možno vás koniec sklame a budete sa pri ňom smiať, možno sa naopak nezdržíte sĺz. Ja som ten druhý prípad a preto aj hodnotím tak vysoko. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Filmů o lásce existuje nepřeberné množství, ale s takhle originální zápletkou, jíž disponuje právě Láska bez hranic, se může pochlubit jen málokterý. I když se tady najde poměrně dost nelogičností, nemám moc důvodů něco kritizovat. Hodně mě zaujal už samotný příběh a pak taky přesvědčivý Joe Cole se svým sexy hlasem coby samozvaný Romeo, na Linu El Arabi jako jeho Julii zase byl velmi pěkný pohled. Nejvíce jsem si ovšem užila závěrečných deset minut, během nichž jsem se příjemně zasnila a přiznávám, že mi i slzička ukápla. (80%) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Novodobý příběh Romea a Julie.Brnkačka na city.jednoduchý až naivní scénář.Výkony herců nejsou nijak velkolepé ale dávám čtyři za nápad s roboty.To jsem ještě neviděla .Aby to bylo jen ve scifi a le tvůrci to zasadili do reálu.Za mě dobré. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká nemastná-neslaná "robotická" romanca, ktorá má síce zaujímavú a unikátnu dejovú linku, ale je natočená príliš strojene, artovo a bez duše. Skôr taká nevinná konverzačka, u ktorej vás viac zaujmú hodinky na ruke ako samotný dej. Za mňa len ťažký priemer v rámci žánru. 50 % ()

Insomniac 

všechny recenze uživatele

Nemôžem už chodiť na filmy s očakávaniami, lebo potom som sklamaný. Hlúpučké, naivné, miestami nelogické, nezáživné... ()

Embolia 

všechny recenze uživatele

Zamáčkla jsem slzu. Nesnáším romantiku ale tohle mě fakt dostalo. Škoda, že je Joe Cole tak podceňovaný herec. ()

Reklama

Reklama