Reklama

Reklama

Dokonalé protiklady

Trailer

Obsahy(1)

Snoubenci si najmou svatební agentku Jessicu a organizátora Adama, kteří mají uspokojit jejich protikladné představy o svatbě. I když to mezi koordinátory nejdřív skřípe, brzy přeskočí jiskra a během hledání kompromisů se do sebe zamilují. Snímek Dokonalé protiklady se točí kolem svatební agentky Jessicy, která už od dětství snila o plánování svateb. Jessica se nikdy nezastaví, aby si sama našla vlastní životní lásku, a neúnavně pokračuje ve svém vysněném povolání pokaždé, když ji někdo požádá o pomoc s organizováním. Věci však naberou vzrušující obrat poté, co je donucena spolupracovat s pohledným mužem jménem Adam, který se také podílí na svatebních přípravách. Oba koordinátoři jsou odlišní jako den a noc, když se ale sami naučí dělat kompromisy, zjistí, že se protiklady skutečně přitahují a že společně mohou dosáhnout neuvěřitelných výsledků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Hallmark nemám, ani čitateľkou Pilcherovej nie som, a predsa si ma tento film našiel ... no čo vám poviem, mala som ťažko romantickú nedeľu. Ten malý chlapec videl viac čiernobielych filmov ako ja, a to sa cení. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné. Aj keď by asi mohla vzniknúť súťaž v hľadaní rozdielov medti týmto a SVADAMI PODĽA MARY... Možno práve pre nulové očakávania, mi tento filmík vôbec nevadil. A nedonútil ma ani prepnúť kanál... A hrdinom som tú limonádu celkom aj veril... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Také celé sladučké a z počiatku otravne, keď sa tam na ničom nevedia zhodnúť. Potom už len klasická romantika bez inovácie. Aspoň že na Daniciu sa dalo pozerať. 1 z 5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Taková obyč tv romantika, kterých na těch našich kanálech běží tuny. Toporní herci odříkávají mizerné dialogy a divák trpí. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, sladká, nereálná, pohádková. Prostě pro romantické duše. Vcelku mě zaujaly věci kolem, hlavní hrdinové byli dost formální, nezáživní a nepřirození, ale ten film, nebyl zase tak zlý. Sice tuctový, ale podívat se na něho mě ničím nepopudilo, takže krásných 50 %. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

I na Hallmark slabý. Danica McKellar má snad permanentku, protože tohle je minimálně třetí film z produkce Hallmarku, kde má hlavní roli (a všechny jsou úplně stejné). Dokonalé protiklady není ani vtipný, legrační nebo směšně směšný film, prostě jen nebaví. Už jsem od Hallmarku viděl lepší perly. ()

Eruwen 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo, takže není tu nic překvapivého a nic reálného. Ovšem na vypnutí (mysli) a víceméně jako taková kulisa k práci to bylo příjemné. Nemám k tomu co vytknout. Účel to splnilo a je to prostě takové, jaké to očekáváte. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

cembry 

všechny recenze uživatele

Naprosto nahodne jsem se k filmu dostal a asi to trefilo me aktualni rozpolozeni. Spousta veci me tam iritovala, od natvrdleho zenicha, pres otravnou budouci tchyni v podani Lindy Gray a preslazenych usmevu vsech hercu ve vedlejsich rolich (specialne majitel restaurace a oba vyrobci svatebnich dortu), ale konec dobry... A Danica vypada porad sympaticky, takze **** :-) ()

Reklama

Reklama