Reklama

Reklama

Dokonalé protiklady

Trailer

Obsahy(1)

Snoubenci si najmou svatební agentku Jessicu a organizátora Adama, kteří mají uspokojit jejich protikladné představy o svatbě. I když to mezi koordinátory nejdřív skřípe, brzy přeskočí jiskra a během hledání kompromisů se do sebe zamilují. Snímek Dokonalé protiklady se točí kolem svatební agentky Jessicy, která už od dětství snila o plánování svateb. Jessica se nikdy nezastaví, aby si sama našla vlastní životní lásku, a neúnavně pokračuje ve svém vysněném povolání pokaždé, když ji někdo požádá o pomoc s organizováním. Věci však naberou vzrušující obrat poté, co je donucena spolupracovat s pohledným mužem jménem Adam, který se také podílí na svatebních přípravách. Oba koordinátoři jsou odlišní jako den a noc, když se ale sami naučí dělat kompromisy, zjistí, že se protiklady skutečně přitahují a že společně mohou dosáhnout neuvěřitelných výsledků! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (16)

cembry 

všechny recenze uživatele

Naprosto nahodne jsem se k filmu dostal a asi to trefilo me aktualni rozpolozeni. Spousta veci me tam iritovala, od natvrdleho zenicha, pres otravnou budouci tchyni v podani Lindy Gray a preslazenych usmevu vsech hercu ve vedlejsich rolich (specialne majitel restaurace a oba vyrobci svatebnich dortu), ale konec dobry... A Danica vypada porad sympaticky, takze **** :-) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné. Aj keď by asi mohla vzniknúť súťaž v hľadaní rozdielov medti týmto a SVADAMI PODĽA MARY... Možno práve pre nulové očakávania, mi tento filmík vôbec nevadil. A nedonútil ma ani prepnúť kanál... A hrdinom som tú limonádu celkom aj veril... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Hallmark nemám, ani čitateľkou Pilcherovej nie som, a predsa si ma tento film našiel ... no čo vám poviem, mala som ťažko romantickú nedeľu. Ten malý chlapec videl viac čiernobielych filmov ako ja, a to sa cení. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama