Reklama

Reklama

Mad Max: The Wasteland

všechny plakáty

Diskuze

GejmronCZ

GejmronCZ (hodnocení, recenze)

Anyu mám rád. První film, co jsem s ní viděl byl Morgan. Pokud tu opravdu bude, tak se bude dobře dívat nejenom na samotný film, který ještě vylepší.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Jo. Já to tímto způsobem pojmenoval jako trilogii jen pracovně. Protože to funguje podobně jako u Star Wars, kde se to děli na tři hlavní trilogie i přes to, že jsou to reálně Epizody I. - IX. :) A ten název přirovnávám proto, že jde hlavně o marketingový tah, jak upozornit na to, že je to příběh ze stejného světa. Lépe se to pak prodává těm, co se v lore moc nevyznají.

Uvidíme, jak to dopadne :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jako jestli se tady někomu nelíbí to, že Čína drží Disney za koule a Disney poslouchá Čínu na slovo, tak to na rovinu řekněte, ještě dneska můžete skončit v převýchovným táboře. 

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

LizianShaw

"Stopro" byla i ta Buffy - potvrzená, dokonce i obsazená. A kde je jí konec?

Jak napsala Nevka, tyhle zaručené zprávy musíš brát s rezervou.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Nevka

No, kdyby byl Mad Max součástí nějaké ságy, která by se třeba jmenovala Desert Wars, tak bych to přirovnání k Rogue One vzal. Ale snad víme, jak je to ve skutečnosti.

 

Jinak já beru Fury Road jako regulérní čtyřku. Žádný reboot, remake nebo začátek nové trilogie (jak o tom zdá se někteří uvažují). A pokud vím, tak jako o čtvrtém díle, případně dalším sequelu, se o tom vždy vyjadřoval i George Miller.

 

A ano, csfd samozřejmě beru s rezervou. Proto jsem bral s rezervou i to, když v novinkách před pár lety ohlašovali reboot Buffy, což by byla jasná katastrofa. To si zřejmě uvědomili i potenciální tvůrci, takže to nakonec nevzniklo.

Pevně doufám, že George Miller bude mít dost rozumu a nedopustí zkurvení své ságy, tak jako to dopustil jiný George v případě jiné, ještě slavnější ságy.

na příspěvěk reagoval Nevka

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Nevka , Nevka

Jo, tenhle profil je pro film, o kterém jsem ani neslyšel nic, že by měl vzniknout.

Zatímco Furiosa už je na stopro potvrzená, dokonce i obsazená, ale profil pořád nikde...

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

 Druhá věc je, že se musí CSFD brát s rezervou. Vznikají tady profily filmů, které nejsou ani v přípravě. A herce tam dávají jen podle odhadů. Ale je to jak kdy.

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Podle mě je základní chyba, že spojili dohromady dva profily filmů, takže se musí všechno komentovat tady. On navíc Miller momentálně Maxe snad ani točit nechce. Pokud se nepletu, jako prioritu bral natočení Furiosy. A čekám, že i tak se jméno víceméně zachová. Možná to bude něco ve stylu Rogue One: Star Wars Story. Dají tomu název třeba Furiosa: Mad Max Story.

 

A vzhledem k tomu, jak to Miller prosazuje (alespoň tak jsem to od něj pochopil), má vymyšlený asi docela cool příběh. Navíc Anya je opravdu skvělá herečka a tohle jí podle mě sedne. Ostatní spin-offy mi přijdou taky docela mimo, ale tohle mi nevadí. Ta postava je zajímavá, a pokud potom naváží na dvojku nové trilogie, tak proč ne. K nahrazení snad nedojde.

na příspěvěk reagoval LizianShaw, Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Nevka

Mě zajímá Mad Max, ne žádná Furióza. Jestli chtějí mermomocí točit filmy o ní, tak ať je klidně točí. Ale ať tomu proboha nedávají název Mad Max. Mi netvrď, že lidi nezajímá úplně nové Mad Maxovo dobrodružství v úplně nových lokacích a s úplně novými záporáky a spojenci. Že se místo toho chtějí raději dívat na nějakou mladou Furiózu? Vždyť je to směšné.

Tím neříkám, že jsem proti spin-offům z toho světa (jakkoli mi připadají jako zbytečná devalvace téhle značky). Ale určitě jsem proti tomu, aby byl Mad Max v hlavních filmech své vlastní ságy nahrazen nějakým děvčátkem. (Tohle už snad komediálněji ani znít nemůže.)

Navíc v těch novinkách psali, že ten film má mít v názvu Furiosa, ne The Wasteland. A že tam nebude Tom Hardy. Ale tady je Tom Hardy napsaný. Samozřejmě, protože tady tohle má být normální další pokračování Maxe. Spin-offy, pokud nějaké budou, budou mít určitě svůj vlastní profil.

na příspěvěk reagoval Nevka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Si říkám, kolik v té době bylo Maxo let ? Nicméně pokuď ten filmový svět, neni schopen přežít bez Maxe, tak to dost o něčem vypovídá. 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Tohle mělo být od prvopočátku příběhem mladé Furiosy. Pokud teda někdo neprohodil názvy. Ale sám George Miller do té role chtěl Anyu-Taylor Joy, tak snad to bude dobrý film. Potenciál tam je.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Teď to vidím na hlavní stránce v novinkách. "Neúčast Toma Hardyho"... No, tím je to asi jasné. Řek bych, že se k tomu ještě přidá neúčast George Millera, coby režiséra, a je vymalováno. Nakonec to bude stejné jako když tu před pár lety slibovali remake/reboot Buffy, mávali hereckým obsazením a kdesi cosi, a nakonec z toho bylo (naštěstí!) houby.

 

Těším se na dalšího regulérního Mad Maxe: The Wasteland.

na příspěvěk reagoval Nevka

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

On to hlavně před více než deseti lety tvrdil Miller sám. Aspoň že posloucháš, co říká režisér a scenárista. 

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ano, s touto teorií (příběh Mad Maxe je vyprávěn prostřednictvím různých mýtů, které spolu nemusí vždy přesně souhlasit, atd) jsem zde (na csfd) přišel před nějakými deseti lety. Jsem rád, že jsi tenkrát dával pozor.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Není, protože ta hra je nekanonická, stejně jako cokoliv obklopujícího Šíleného Maxe. Max má totiž tu výhodu, že jsou to vyprávění zprostředkovaná skrz mýty, a tak může být několik Maxů, jak se zrovna hodí. Navíc ta hra měla být oficiální prequel, vycházející z dřívějších návrhů vyškrtnutých vedlejších postav, jejich vozidel, rozložení světa apod., ale na konec se osamostatnila a kvůli komplikovanému vývoji má pouze značku Mad Maxe.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Související novinky

Bude další Šílený Max?

Bude další Šílený Max?

16.01.2016

Už dříve se objevily zprávy, že se George Miller nebrání tomu, aby dalšího Šíleného Maxe natočil někdo jiný. Před pár dny navíc definitivně prohlásil, že se pokračování neujme, tyhle zprávy ale… (více)

Reklama

Reklama