Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

Marze 

všechny recenze uživatele

U nás jsou napětí a zábava odděleny, takže žánr krimikomedie je osvěžující. Možná mohl být ještě více crazy. Chybí ostřejší styl , tedy buď více kriminálního mystéria nebo více bláznivé nadsázky. Chudák Polívka dostal lacinou nálepku člověka z venkova, který bloudí v metru, ale připomíná poručíka Columba s jeho klamnou záludností. Moderní je stavba - od akčního začátku se postupuje zpátky k detailům a postavám. Některé situace mě pobavili a dialogy jsou také fajn. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Primy dle finské licence o třech podceňovaných puťkách, které spáchají pumový atentát na své nepovedené manžele má pár pozitiv: 1) Tarrantinovský námět 2) obsazení 100%, Čvančarová, Siposová, Plodková famózní 3) snaha o moderní, svižný seriál. Bohužel hodnocení srazilo následující: 1) promarněná možnost zpracovat solidní námět ve způsobu vyprávění a logice ( chápu, že týraná žena se chce zbavit tyrana, ale zbavit se muže, který se chová divně a druhý, že nenaplňuje sexuální život? ) 2) snaha o moderní seriál skončila na půli cesty jako Tátové na tahu - méně vtipu než by člověk čekal a místy to vypadá jako klasická produkce komerčních televizí z devadesátek 3) zatímco vdovy jedou v žánru dobré černé komedie, Policie ČR s čestnou vyjímkou Bolka a mrazírenská mafie jedou v žánru absurdní komedie alá Laurel a Hardy. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Debilita,nereálné a nelogické. Lze proto prominout poměrně velké množství nelogičností v chování postav, a to včetně policie. Takže co jsem viděl? Vražedkyně unikly trestu, protože jim to hlavní vyšetřovatel „odpustil“. Jeden ze „zabitých“ se na samém konci ujistí, že ho jeho žena chtěla odpálit do povětří dortem k jeho narozeninám…a chystá se s ní na další společně prožitá léta. To, že mu jeho milenka uteče s jeho penězma nijak neřeší¨. Vrcholem všeho je pak humor vycházející z vyskytnutí se Brňáka v Praze. Bavila mě hlavně Jitce Čvančarové, která role maximálně sedla. Siposová byla dřevo ale sexy Slovenka a Plodková taková taková blbka ale též se na ní hezky koukalo.Samotný konec byl stejné zklamání jako celý seriál. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vtipné, trefné, svižné, aktuální, ze života. Mile překvapila Lucia Siposová a tato trojka dobře funguje. Zajímavé i ostatní postavy, moc pěkné herecké výkony. Brňáci budou asi naštvaní.... ;) Bolek standartně super, psycholog v podání Martina Myšičky taky fajn i trochu ujetý šéf policie v podání Jana Vondráčka. Dobře přirozeně zakompovaný product placement. Blažek i Stránský hrají nejspíš sami sebe. Ten třetí do party nemastný, neslaný, nevýrazný, absolutně zapomenutelný, ale možná i záměr. Velmi šikovná, krásná, roztomilá a hlavně talentovaná holčička - Claudie Černá, co hraje dceru J. Plodkový. Velmi zdařilý a chytrý scénář a i přesto, že je to kopírka, je zde vidět dobrá práce a pěkné napasování na naši zeměpisnou šířku. Místy velmi dobré dialogy ze života. (Hurá snad světlo na konci tunelu a s těmi našimi scénáři to občas není tak špatné, i když v kontrastu v dnešní době vidíme často dost stupidní odpad, kde si scénáristé myslí, že to "přeci stačí" pro českou průměrnost!) PS Nemusíš vraždit, stačí si nevzít kreténa..... :D ;) ()

curil 

všechny recenze uživatele

Po odvysílání páté epizody z osmi jsem si dovolil napsat názor k průměrné kriminální komedii na pokračování, dál jsem nesledovat. Kvituji rozvržení série na osm pokračování, nenudí a divák neupadne do apatie jako při sledování nekonečných seriálů z nemocničních prostředí (já na to nekoukám). Vhodně zvolené hlavní představitelky Plodková a Čvančarová, pouze Slovenka Siposová působí jako kravka (má to v roli, ženská je to pěkná), stejně ploše vyznívá Dana Batulková v roli matinky Renatky. Plusem miniseriálku je postava brněnského detektiva Olina Nekuly v podání Bolka Polívky. Ostatně ten v poslední době nese praporec českých herců hodně vysoko. Nekulova bezprostřednost kontrastu s bohorovností pražského nadřízeného majora v podání Jana Vondráčka, který shazuje veškeré výsledky pátrání, je tmelem krátkého seriálu. Jenom škoda, že oba herci a jejich postavy nedoslali větší prostor. ()

Galerie (221)

Zajímavosti (5)

  • Aby nebyl parket na obrazovce prázdný, společnost hercům dělali studenti z tanečního studia. „Aby to bylo autentické, tak jsem vybral pár studentů z Tančírny a samozřejmě i naše lektory“ prohlásil Petr Čadek. [Zdroj: Super.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama