Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá série seriálu Černé vdovy volně navazuje na první část a Johana, Renata a Veronika opět rozjedou svoje nelegální podnikání. Když se v první sérii za pomoci domácí výbušniny zbavily svých manželů, myslely si, že je čeká zářná budoucnost. Jenže problémy nezmizely, naopak ještě narostly. Vdovám chybí peníze, které jejich muži nosili každý měsíc domů. Normální zaměstnání si žádná z nich sehnat nedokázala, poctivé podnikání se jim nedaří, a tak začnou koketovat s podsvětím. Namlouvají si, že se drží na hraně zákona, velmi rychle však přepadnou mimo něj. Zdá se, že na tvrdé podmínky podsvětí budou krátké, ale nakonec si s nimi se svou sympatickou nešikovností přece jen poradí. Vyváznou se zdravou kůží, a dokonce se jim povede zbavit svět jednoho skutečného zločince. Všechny tři se zamilují, ale stejně jako dříve do nesprávných mužů. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu víc mě bavila první řada, druhá byla až moc akční, a závěr mě taky nenadchnul. Tedy až na ten úplný závěr :-D  Ale i tak dávám čtyři hvězdy za skvělé herecké obsazení s ústřední trojkou v čele. ()

Reklama

And09 

všechny recenze uživatele

Druhá série byla ještě o něco lepší, hlavně díky tomu brilantnímu humoru. V první řadě mě moc nebralo to neustálé vyšetřování, ale v téhle sérii nebylo nic, co by mě ani na chvíli nebavilo. Žádné zbytečné dialogy, jedna vtipná scéna za druhou, akčnost a hlavně skvělé herecké výkony! Zbožňuju všechny tři hrdinky, každá je jinak specifická osobnost a vtipná jiným způsobem. Samozřejmě exceluje postava Veroniky a Alexe, ti se opravdu vyvedli! Taky skvěle vybraní záporáci, kteří se na to perfektně hodili! Sice to už bylo takové přehnané a nereálné, až takový americký akčňák, nakonec mi to vůbec nevadilo, protože to mělo prostě šmrnc a nevídaný humor. Konečně opravdu povedená komedie! Mohla by být ještě třetí řada! :-) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada byla víc "domácí" a přirozeně souvislá. Z toho vycházel i obstojný humor. Druhá řada nějak načuchla zahraničím (rádoby) a je více chaotická. Dojem je horší než z jedničky, ale stále to udržují ty poblblé postavy. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama