Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johana, Renata a Veronika si na chatě připíjí na to, že zvládly tři roky nového života. Jejich euforii kazí jenom fakt, že finančně na tom nejsou nejlépe. Alex při svém stěhování do firmy objeví odkazy na minulé podnikání Renatina otce. Vdovám se rýsuje nový výdělek, který ale vyžaduje balancování na hraně zákona. A jelikož Johana, Renata ani Veronika nikdy nedomýšlí svoje kroky daleko dopředu a vidina zisku je silnější, kývnou tajemné Madam Skleník na spolupráci. To ještě netuší, že jim je v patách nejenom policejní komisař Olin Nekula. (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holky zestárly a Jitka se zase zvětšila. Bláža tu má svých pár vteřin v celé sérii, pak ho rozstříleli. Na scéně jsou kouzelná lízátka, o kterých bude celá tato série. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série bez rozpaků odpad, druhá série začala epizodou, která slibuje druhé řadě najít kategorii odpad nové dno. Jen tak namátkou ty hlavní scénaristické fušeřiny, které se objeví v prvních minutách…. Cvičený najatý zabiják přehlédne v celkem prázdné místnosti dvě ženy, které se „schovávají“ tak, že po kolenou krouží kolem jídelního stolu, který na sobě nemá ani ubrus. A za zády mají odraznou prosklenou verandu… Čvančarová je kopáč roku, umí jen krumpáčem vyhloubit na počkání a v kozačkách na jehlách a v dlouhém bílém kabátě v noci díru pro pohřbení dvou těl. A ani si z čela neutře kapku potu. A samozřejmě si neumaže sněhobílý kabát. A ještě krumpáčem překopne přívodní elektrickej kabel, aniž by nářadí nebo ona utrpěly jediný šrám.. A když tři „vdovy“ pohřbívají dvě těla, jako úplně „náhodou“ se tam v noci objeví vyšetřovatel Polívka, jde si tak okolo…A nechá si nabulíkovat, že je to „zimní péče o zahrádku u chatky a spokojeně zase zmizí ve tmě…To bylo prvních cca 20 minut, dalších 40 minut se chujárny jen množily a množily…Ano, je to odpad..v podstatě už vlastně skládka! ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Neurazí, nenadchne a ta ženská trojka pobaví. Jedná slepice větší než druhá a Čvančarová pořád kyne. To už ale moc zábavné resp ke koukání moc není ()

Nick_Carter odpad!

všechny recenze uživatele

No,co k tomu napsat... První sérii jsem jakž takž zvládl,sem tam vtípek,oukej. Hlavně máme jen jednu televizi a manželka se prostě chtěla dívat. Ale první díl druhé série,tak to je úplně jiná liga. Nasilu zpytlíkovaná zápletka, jedna náhoda vedle druhé, vdovy jsou úplně vypatlané,dokonce i Čvančarová, která to v minulé sérii táhla. Na Siposové je vidět zub času, ale furt to jde. Až půjde druhý díl, asi budu muset dělat něco důležitého v dílně nebo něco podobného 👍 ()

Desirh 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Četla jsem článek o natáčení - no, kopání jámy bylo asi zábavnější pro herečky a filmový štáb, ale kdo byl naprosto úžasný byla Madam Skleník. Taková kombinace Pana Velkého ze Zootropolis a Kmotra, jen tak mimochodem se zmíní o fyzickém ublížení, až z toho mrazí, protože z jejího postavení je jasné, že nemluví do větru. Na místě paní Janžurové bych si dokázala představit ještě Evu Holubovou, ale líp už by to nikdo nezahrál. Shrnuto dvěma slovy: děsná prča! Ttochu mě mrzí, že Veroničino těhotenství bylo zahrané do autu - přece jen planý poplach, když na konci minulé série měla snímek z ultrazvuku... ale chápu, že by to do dalšího děje nezapadlo. ()

Reklama

Reklama