Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový život černých vdov se komplikuje čím dál víc: o Renatu se uchází soused Erik, Veronika bojuje s dluhy a Johana se musí vyrovnat se skutečností, že má nechtěného syna. A nalezené peníze si holky také neužijí, je třeba je pečlivě ukrýt nejen před policií, ale i před Mirkovým kumpánem Sagim. (TV Prima)

Recenze (14)

LiVentura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dámy, tři ústřední herečky hrají, ostatní jen přizvukují, bohužel i Boleslav, dnes již jen a pouze herec vedlejších rolí.. a nebýt skvělé Slovenky Siposové, nebyl by zde ani humor.! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mi přijde, že se tam může vlastně stát cokoliv, bez logiky děje. Ok, asi odhalujeme pozadí celé firmy a že třeba ten výbuch lodi měl možná na svědomí někdo jiný, ale fakt nepochopím, jak se odnikud objevují stále nové postavy, vůbec netušíme kdo, co, proč, jak (Ano, chápu, že divák asi má být v roli těch vykulených domácích putěk, a sám být vykulený, ale nějaké vysvětlení je potřeba divákovi alespoň naznačit, aby neplaval úplně na vodě a šel alespoň s nějakou postavou - zatím jsou tam snad všechny postavy jen záporné.) Nebo - chlápek, který je každou chvíli ve zprávách, chytí stopa a řidič ho nepozná, chlápek sám nejde nejdřív na policii, ale do baru, kde začne tykat servírce, a ona jemu, jako by se znali léta, a když ona ho vidí ve zprávách, tak nezúčastněně prohodí, aha, tak nejenom mrtvý, ale i zavražděný? Já když přijdu v Praze do baru, tak sice pravda nejsem Blažek, ale stejně personál kouká skrz prsty, co je otravuju a proč je obtěžuju, a ne ještě že by se mnou řešili rodinné krize... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak přece jen, ještě druhou šanci seriálu dávám... Přidaná dávka ve stylu crazy komedie...takže ty kačeny vypadají jako úplný husy. Na závěr je tak obsáhlá upoutávka na další díl, že už ho v podstatě nepotřebuji ani vidět. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mafiánka a smraďoch v bytě, co to jako mělo být? Smutno je mi také z policistů. Ale především postrádám humor. Postavy se chovají stále přinejmenším podivně. Podle ukázek z dalšího dílu se není na co těšit. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé epizodě se vtip vytratil úplně, nezasmála jsem se ani jednou. Postava Lucie Siposové mě vyloženě leze na nervy, a to se radši ani nebavím o nejstupidnějším policejním sboru. Logika děje je ještě menší, než byla v prvním díle, takže vyloženě mínusová. Místo toho, aby se postava Filipa Blažka vydala na policii, popřípadě do nemocnice, vydá se do baru, kde se spřátelí se servírkou? A ta zápletka s idiotem v bytě Lucie Siposové bylo jako co? To mě mělo pobavit? Hvězdička za scénu s pračkou a dějovou linku Jany Plodkové s Martinem Myšičkou. Jinak odpad. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Druhý díl už je jenom malý nepatrný krok od odpadu!. Linie brněnský polda vs ten pražský je vyloženě otravná a příběhové "zvraty", jako je nečekaný příjezd vidláka do bytu jedné z hlavních hrdinek, také nepřináší nic zábavného. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, po druhým díle je jasno. Původní licence seriálu je v české verzi totálně rozcupovaná na otravné a bez jakékoliv logiky se dějící mikropříběhy, které mohli tvůrci seřadit v jakkoliv nahodilém pořadí. Se seriálem se loučím a přiřazuji mu čestnou kategiorii odpad. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda je o poznanie lepšia ako tá prvá. Pomaly, ale isto sa nám príbeh začína zamotávať a naberá grády. Jediné, čo ma strašne sere je ten debilný veliteľ pražskej polície, ktorý uberá seriálu dramatickejšiu atmosféru. ()

adaben

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit hvězdičkami se mi ani nechce (někde mezi dvěma a třemi), ale i druhý díl je pro mne spíše zklamáním, možná větším než první. Alespoň to, co vypadalo nadějně zadumaný kriminalista Polívka, tápající Plodková s Myšičkou, Jan Hájek se nějak spíš vytrácí, další motivy či nové postavy na mne působí už vůbec rozpačitě, a ani barmanka Beretová s Blažkem zatím neměli moc příležitost zaujmout, i když herecky je Beretová vždy osvěžením. ()

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem 1 a 2 díl ... Tak nevím, myslela jsem, že to bude celý okopírovaný seriál Sedmilhářky. Možná inspirace seriálu tady asi je, ale v českém podání. Rozčiluje mě, že se hlavní herečky chovají jako husy (např. lítání po baráku s taškou plnou peněz a pak před zrakem policistů peníze schovám do pračky, která se "náhodou" zapne) - přitom Čvančarová hrát umí (Most) a Plodková tady (Protektor). Čvančarová se pitvoří, má strašný účes (a lá Pilarová rozcuch) a Plodková pokaždé kouká jako tvrdé Y. Jako kdyby byla překvapená, že stojí před kamerou (kde jsem se tu vzala ??). Hraní té paní ze Slovenska (nevím jméno) - to mi přijde strašně přehrávané. Na seriál jsem se těšila, jelikož seriál Sedmilhářky jsem si užila a pan Bajgar je také záruka kvality, ale tento seriál už ne. Je to roztahané, nudné a "rádoby" vtipné. To už přijde vtipnější seriál Kameňák i když to taky není třeskutá zábava a můj šálek kávy, ale 2x jsem se usmála. Tady bohužel ne. Příští díl už nesleduji, škoda. ()

Reklama

Reklama