Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatím co Veronika bojuje s nevítaným nájemníkem Alexem, Renata ustanoví Johanu ředitelkou rodinné firmy. Mirek se skrývá před světem a hodlá zmizet navždycky, jenom najít tašku s penězma. Olin je přesvědčený, že výbuch lodi byla plánovaná vražda. Vdovy tím děsí a pražského šéfa Písaříka štve. (TV Prima)

Recenze (7)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ bezpochyby najlepšia epizóda. Pri treťom diely, narozdiel od predchádzajúcich, som sa už vôbec nenudil. Epizóda ide svižným tempom, zápletka sa ďalšou vraždou ešte viac zamotáva a Bolek Polívka tu má konečne viac priestoru. Znovu jediná vec, čo ma na tretej epizóde sere, je ten dementný pražský policajt Písařík. ()

stanslon odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se Mirek skrýval před světem, nasadil by si alespoň černé brýle, maskoval si ty nápadné odřeniny a nebyl by věčně naložený v baru, lidem na očích. V té slátanině je k něčemu jen poručík Colombo alias Polívka. Čekám už jen na závěrečný výslech, kdy si zapálí doutník a tanečním krokem doprovodí odhalení, že vrahem je úplně někdo jiný, než ty tři slépky. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se stále jedná spíše telenovelu o vdovách s občasnou vraždou, ale dnes byl děj trochu zajímavější. Mrtvola sice nenápadně sedí v hospodě i běhá po městě. Policisté jsou stále stejně špatní, kromě toho Brňáka, jenž je dobré, ale pomalé. Tolik nesrovnalostí a do očí bijících nesmyslů je dělá tupějšími, než ve vtipech. Překvapuje mě vysoké hodnocení. Že by už zbyli jen fandové? :-) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama