Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Johana zjistí, že Veronika spala s Filipem, zuří. Renata se holkám omlouvá, že lhala o Mirkovi, ale odmítá ho znovu zabít. Olin je přesvědčený, že majitele firmy dala zabít Anna Karolína, Písařík mu vyhrožuje vyhazovem. (TV Prima)

Recenze (5)

Zrzavakocka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak tohle byl hodně velký úlet - třískal jsem se smíchy skoro celou dobu - abych pravdu řekl , tak nevím jakou scénu bych měl vyzdvihnout - která byla nejlepší - vlastně ano vím Jitka Čančarová jako rozzuřený býk a Lucka Siposová jako ta která to právě vše odnese ;) .. nebo sekáček na maso a hlávka zelí ...no prostě tohle se povedlo jako dost dobře !!! ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, tento díl zcela ovládla Jitka Čvančarová, která je tedy fajn ve všech dílech, ale v tomto obzvláště. "Miláčku promiň, pokusila jsem se tě zabít, nepovedlo se. Já už to nikdy neudělám. Dej mi pusinku." :D ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu 6 ovládla Jitka Čvančarová, vďaka ktorej som sa bohovsky zabával. Šiestou epizódou sa nám začína seriál pomaličky rozmotávať. Troch ma ale mrzí, že Bolek Polívka a.k.a. Olin Nekula tu bol zas dosť v ústraní. Super epizóda. ()

Reklama

Reklama