Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renata dává Mirkovi druhou šanci a Johana vítězí nad Annou Karolínou. Jediná Veronika se nechce smířit se svojí životní situací a přesvědčuje kamarádky, aby svůj sen o novém životě nevzdávaly. Její zbrklý telefonát osudově zamíchá budoucnost všech tří žen a vypadá to, že zničí vše, co doposud vybudovaly. (TV Prima)

Recenze (19)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černé vdovy jsou takový malý český fenomén. Námět je dobrý, dialogy dobré až famózní, herecké obsazení i výkony jsou skvělé. Přesto je výsledek spíš průměrný. Možná je to tím, že při kombinaci žánrů je vždycky jeden potlačen. I tady jde spíš o dobrou komedii a podprůměrnou detektivku. Přitom jednotlivé figury byly hodně zábavné. Jan Vondráček jako značně stylizovaný Pražák (od počátku bylo jasné, že v tom jede), pak nastoupil Jiří Maryško, který to jako podivín 1. kategorie totálně zabil. I vedlejší role totiž stály za povšimnutí, třeba pikolík Petr Buchta byl hodně výživný. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení bylo očekáváné a současně i jeden z nejslabších dílů. Otevřená vrátka pro případné pokračování si tvůrci samozřejmě nechali. A to jsem se na ten seriál nechtěl ani koukat. Tak hluboko jsem klesl... ;-) ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Za celý seriál, protože tak nějak už to zde zřejmě jde hodnotit jen po epizodách, ale není možné dát jedno hodnocení seriálu jako celku. Což je celkem blbost, pokud jde o seriál na pokračování (u něj mi hodnocení po jednotlivých epizodách hlava nebere), nikoliv o cyklus, kde jsou jednotlivé části autonomní. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí zadat how to vychovávat dítě...." :D :D :D 1) "Svět se zbláznil. A vy chlapi jste se stali úplně nepříčetnejma. Co chcete? Abychom vás začaly venčit? :D ;) Ale já tohle dělat nebudu." 2) Víš, jak jsem ti říkala, že nesnášim chlapy, co zůstavaj na půli cesty? Přešlapujete tak dlouho, že nakonec zůstanete mimo hru." výborná Pavla Beretová v celé sérii, ale v tomto díle ještě více; a náhodou mně se ten konec moc líbil, byl jasný a výstižný ..... a pak že jsou ženské naivní, celkem stěr pro jediného přeživšího z té trojice.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek posledního dílu: nájemný vrah , který stojí za Čvančarovou se rozhlédne široko daleko, aby zkontroloval, že nikdo nikde není. Když usoudí, že je opravdu nikde nikdo není široko daleko, tak vystřelí a v momentě výstřelu kde se vzal tu se vzal skočí do dráhy letu střely nevlastní syn Čvančarové a zahrání jí život a o půl sekundy později na nájemného vraha skočí Polívka.. zase kde se vzal tu se vzal ... normálně nelogičnosti u takového typu seriálu neřeším , ale .... a nakonec ten konec beru celkem pozitivně, jak jinak konkrétně by to mohlo skončit a nebyla to tragédie pro zúčastněné nevím. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Samotný konec byl stejné zklamání jako celý seriál. Jediný kdo v celém seriálu za něco stál byl Olin a Anna Karolína, všechny ostatní role nesympatické a nudné. Myslím, že celý seriál by šel docela pohodlně zredukovat na 2 - 3 epizody a divák by o nic nepřišel. Jednu hvězdu dávám za znělku, která mi doteď hraje v hlavě a druhou právě za Olina a Annu Karolínu. 35% ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem poslední půlhodinu posledního dílu. No a také dva první, po kterých jsem měl jasno, že ne ne ne! Poslední půlhodinka celé té anabáze mě ale zajímala…přeci jen, šlo o konec docela složitého krimi příběhu. Ha Ha Ha, to by ale nesměla mít „na svědomí“ TV Prima. Takže co jsem viděl? Vražedkyně unikly trestu, protože jim to hlavní vyšetřovatel „odpustil“. Jeden ze „zabitých“ se na samém konci ujistí, že ho jeho žena chtěla odpálit do povětří dortem k jeho narozeninám…a chystá se s ní na další společně prožitá léta. To, že mu jeho milenka uteče s jeho penězma nijak neřeší. To že ho soused, který mu balil ženu vyká, to už je jen taková drobná bizardnůstka, kterou už asi nechtěl řešit nikdo, za pět minut budou přeci titulky, no ne? No a nejvíc mě vylekal „open end“, vypadá to, že nějaká ta pokračování budou.. Z kategorie odpad prostě není důvod slevovat. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj po záverečnom diely seriálu o vdovách, ktoré (ne)zabili svojich manželov zostáva pár nevysvetlených vecí. Preto by som sa nečudoval, keby sme sa o rok či dva dočkali ďalšej série. A musím povedať, že by som si ju s radosťou pozrel. P.S.: Predsa sa ukázalo, že Písařík nie je taký blbec, akého zo seba robil. ()

mathha 

všechny recenze uživatele

WTF...…seriál do slova a do písmene o hovně. Konec mi přišel stejně debilní jako samotný začátek. Fakt nechápu, jak někdo může natočit takovou hovadinu a ještě jí hvězdně obsadit. No neskutečný.... ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě za seriál (hodnocení po epizodách mi fakt připadá jako pitomost) : Docela příjemně přihlouplá, střelená a zcela nereálná inteligentní nadsázka. Pokud by tohle bral někdo vážně - jako thriller, a takto i hodnotil, vyslovuji mu upřímnou soustrast a politování. Přes shora uvedené, jsem se docela bavil - tedy z těch komických "vážně" míněných hlášek a cliché. A BTW, pohled na všechny tři vdovy byl velmi příjemný. Rovněž bavila srandovní poloha moravského Olina/Polívky, nebo protřelého "baliče"/Myšičky. ()

malet 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem teda trochu šmrncovnější konec... Ubralo to na celém svižném tempu. Jako by na závěr došel dech a tak to prostě nějak skončíme a jdeme na kafe...Ale celkově se mi celý seriál líbil, to zase jo :-) Za mě 3,5, takže dávám 4* ()

Rindi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I konec dobře zvládnutý, výborně jsem se bavil (stejně jako v předchozích dílech), opět skvělé hlášky ... Pan režisér je jeden z mála, kdo v současné době umí natočit inteligentní komedii i seriál (asi jediný koukatelný na komerčních stanicích). ()

MrsAngel 

všechny recenze uživatele

Za celý seriál, byla to taková zábavná blbůstka, některé díly byly povedené, jiné slabší. Pobavila mě třeba scéna, kde je Plodková s Myšičkou v kuchyni a zjeví se tam "mrtvý" Blažek nebo když honí Čvančarová autem Siposovou poté, co se dozvěděla, že čeká dítě s jejím nevlastním synem. Poslední díl byl slabší, zakončení takové nijaké. Blažek, poté co zjistil, že se jich chtěly zbavit manželky a ne Schinken und Salami, měl odjet pryč za sexy barmankou Beretovou. Narážky kapitána na Brno byly trapné. Nejlepší ze 3 vdov byl výkon Čvančarové, Plodková unylá, Siposová moc přehrávající. Líbil se mi Bolek Polívka jako Olin a Anna Karolína. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel postupně přijatelný seriál pokazil jeho závěr. Nanicovatý, bez výraznější pointy, který si možná nechal otevřená vrátka na pokračování, jenže to by byla už jen hodně nastavovaná kaše, a navíc při tomhle pojetí závěru řada postav (vyjma figury P.Beretové) vyšla vlastně zpětně jako zbytečné figury (kupř. babička D.Batulkové, i vlastně šéf J.Vondráčka a dokonce i jinak zdařilá figura B.Polívky). A navíc byl-li hned na úvod vražedný čin, muselo být na konci po osmi dílech jeho vyřešení, potrestání vražedkyň, které přes všechny sympatie, byly prostě vražedkyně, ...nic z toho se nekonalo, a tak nakonec prohra seriálu. ()

Reklama

Reklama