Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Škoda, že se děvčata chovají jako absolutní krávy. Škoda, že policajti jsou ještě blbější než ve francouzskejch "komediích". Ale na druhou stranu, dal jsem si to na vzkříšení po (solidárním, kvůli drahý půlce) sledování tý vymatlaný Slunečný. Takže nelze jinak - tohle je o dvě hvězdy lepší.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Nápad to byl dobrý, mělo to potenciál a mohla to být slušná černá krimi komedie. To by ale nesměl scénář mít díry jak vrata a v dílech by nesmělo být halda hluchých míst... ke konci se dokonce začalo i něco dít, celkem několik slušných plot twistů ale úplně zabil stupidně otevřený, nic neříkající konec... takovéhle konce mi připadají jako absolutní amatéřina. V podstatě je to stejné, jako chodit s holkou rok na rande, vodit se za ručičku a najednou, když už to vypadá, že by "mohlo dojít na to jedno", políbí vás na tvář, řekne vám dobrou noc, zabouchne dveře a už vám nikdy nezavolá...

 

Prostě slabší průměr, příště by to chtělo napsat si ke scénáři nějakou tu poznámku a upravit ho, aby vypadla hluchá místa a dávalo to nějaký smysl.

 

Jo a pro příště, vzkaz pro tvůrce, odpusťte si prosím to "příště uvidíte". Když už díl skončil docela napínavě, a já se i docela těšil, co bude příště, nadšení mi vydrželo přesně dvacet vteřin, kde jste vykecali, a i vysvětlili, zkrátka vyspoilovali, co se bude dít a moje natěšení a napětí kleslo pod bod absolutní nuly. Tohle není Dallas a devadesátky jsou už dávno pryč, prosím, tohle u dalšího seriálu vynechejte. Přesně tohle je to, co divák nepotřebuje...

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Neviděla jsem, takže nemohu posoudit, ale dle ukázek fakt nuda, a Plodková se v každém záběru tváří jak kyselá pr... . :-/

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda to je sračka! 

Koukám na to asi 20min omylem jsem na to klik-nul... a na to se nedá prostě koukat!

Hrozná nuda, nic se tam neděje... herci nemají ani co hrát. Jako že by se o nějakém hraní snad dalo hovořit... O_o

Vrah gentelman ze kterého snad udělali ještě hrdinu... A ty tři krávy neumí ani mluvit, hejbat se či projevit nějakou jinou mimickou osobnost? 

Prej SERIÁLOVÁ BOMBA!  Vybouchlo to hned u prvního dílu... 

Zlatej kameňák... tam aspoň dostanete co očekáváte. 

Jasnej ODPAD! 

 

aha.. Bedgar.... Alzákovo oblíbená seriál ULICE.

TÍM SE VŠE VYSVĚTLUJE. O_o

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

DrifterSoul

Takové vysvětlení by možná platilo, kdyby nešlo o remake finského seriálu, a kdyby nebyl seriál důsledně veden pro "ženy u žehlícího prkna". Fakt je zajímavé, když někdo něco mizerně natočí a lidem se to nelíbí, jak začne tvrdit, že jde o chybu (hloupých) diváků. ... Btw, inteligent by měl vědět, jak se píše slovo "připitoměle". ;-)

DrifterSoul

DrifterSoul (hodnocení, recenze)

No, málo kdy se vyjadřuji k TV series po prvním dílu. Ale nutno reagovat na velmi negativní ohlasy, hrnoucí se ze všech stran. Asi jen pitomci s nízkým IQ nepochopí "What it is about". Jde přece o připitomněle inteligentní nadsázku dělající si legraci z myšlenkových stereotypů a vzorců chování kolem nás: vygumovaní nadsamci - páni tvorstva, krásné ale přihlouplé slepice, Praha kontra Brno, atd. Dělá si to zkrátka poťouchlou legraci právě z takových "blbečků" obého pohlaví, kteří seriál kritizují. Proto jsou pohoršeni.

na příspěvěk reagoval honajz, Sabrewulf, Prometheus69

doktorka

doktorka (hodnocení, recenze)

stanslon

museli lidi nalákat (viz reklama "seriálová bomba" několikrát denně), když za licenci dali nemalé peníze.

stanslon

stanslon (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Je celkem obvyklé, že první díl seriálu trhá rekordy sledovanosti. Zvlášť když je už předem tolik vychvalovaný. Viz První republika, která uvadala uvadala, až zvadla docela.

na příspěvěk reagoval doktorka

stanslon

stanslon (hodnocení, recenze)

Nějakou dobu jsem si myslel, že koukám na ČT na nějakou obdobu Doktora Martina. Teprve dnes jsem zjistil, že jde o licenci z Finska a na Primě. První díl ale nalákal diváky snad jen tím otevřeným koncem z obživlým manželem a na poručíka Columba z Brna v podání Bolka Polívky. Ale kvalitní a vůbec už česká oddechovka to hanco asi nebude. Spíš neškodná zábavná, k žehlení či vaření (ale to by měla jít někdy odpoledne, však čítám že k tomu brzo dojde).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hanca.uh

hanca.uh (hodnocení, recenze)

Za mě první díl dobré, dala bych filmu šanci, je fakt, že to tady (aspoň zatím) táhne trojice žen, a to, že je každá úplně jiná je na tom charismatické - na postavu i na oko. Když film nebudete brát tak vážně, tak to bude celkem kvalitní vtipná česká oddechovka :-))

doktorka

doktorka (hodnocení, recenze)

No mohlo by se to zdát jako relativně ucházející seriál, pokud teda neznáte finský originál. 

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Tak podle mě je to ptákovina, každopádně je taková ta oddechovka, při který člověk prostě vypne a na nic nemyslí... viděl jsem horší seriály (od nás i ze zahraničí), a jelikož mám zrovna takový náročnější období, kdy mi vyhovuje si prostě jen tak na tu hodinku jednou za tejden sednout k bedně a nepřemýšlet nad ničím extra s flaškou pivka, dávám tomu tři hvězdy (alespoň první díl). Svůj účel to zatím splnilo...

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak sledovanost víc jak 1,5 milionu. To je za hodně hodně hodně dlouhou dobu největší na Primě. Uvidíme, jestli si to udrží

na příspěvěk reagoval stanslon

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

:-D

Díky za připojení do debaty, docela zajímavý názor. ;-)

Asi zde hledali rozmanitost, Plodková je zase prozměnu až moc vyhublá.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Bezva! To je chvalitebné. :-D Vidíš, a mně třeba zrovna Jitka Č. přijde jako kost. :-) Máme zkrátka každý odlišný pohled na ženskou krásu.

na příspěvěk reagoval Rayen1

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak silnější lidé taky běhají po světě, tak se prostě občas objeví i v nějakém filmu (seriálu).

Helena Růžičková ti taky vadí??

Chápu, prostě jako herečka ti nemusí sednout, nemusí ti být ani sympatická, může se ti zdát i silnější, ale označení "bečka" mi přijde už trochu přes čáru.

Holt kolem té 40 (a po dětech) se mnohdy horko - těžko shazují kila navíc...

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Není krev a mlíko, je bečka. Ve filmu Přání k mání měla ruku jak stehno a ještě plnou tvarohu. Ona je herečka, je placená za to, že se předvádí před diváky, my ne, takže žádní krasavci být nemusíme a přesto máme právo o ní říkat.... že je bečka. A navíc neumí hrát.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Sabrewulf , callix

Bych chtěla vidět vás, jací jste fešáci, že ji tu tak urážíte. :-(

Má náhodou krásnou postavu, krev a mlíko. ;-) Navíc pěkná ženská. To byste raději chodící kostru??

Na herecké kvality vzhled vliv snad nemá.

Nehledě na to, že nedávno (podruhé) porodila, takže v době natáčení mohla být buď těhotná, nebo krátce po porodu.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Je nám to prezentováno, jako seriálová bomba roku, ale už podle upoutávek tipuji, že to zde bude v černých barvách.

jakear

jakear (hodnocení, recenze)

Já bych byl rád, kdyby to byla stejná pecka jako ostatní Bajgarovy věci, ale podle ukázek to skutečně vypadá jako sranec...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Bude to těžký sranec už jenom ze dvou důvodů. 1) Takové téma se do českých luhů a hájů nehodí. 2) Bečka Čvančarová.

na příspěvěk reagoval callix, Idée_fixe

SimpanzJi

SimpanzJi (hodnocení, recenze)

callix

Točí to Bajgar, tak jsem se snažil věřit tomu, že to bude aspoň za něco stát. Když jsem ale zjistil, že to bude pro Primu, vzalo mi to iluze. 

Reklama

Reklama