Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Lukrecie k tomuto seriálu (4)

Černé vdovy (2019) 

Je to vtipné, trefné, svižné, aktuální, ze života. Mile překvapila Lucia Siposová a tato trojka dobře funguje. Zajímavé i ostatní postavy, moc pěkné herecké výkony. Brňáci budou asi naštvaní.... ;) Bolek standartně super, psycholog v podání Martina Myšičky taky fajn i trochu ujetý šéf policie v podání Jana Vondráčka. Dobře přirozeně zakompovaný product placement. Blažek i Stránský hrají nejspíš sami sebe. Ten třetí do party nemastný, neslaný, nevýrazný, absolutně zapomenutelný, ale možná i záměr. Velmi šikovná, krásná, roztomilá a hlavně talentovaná holčička - Claudie Černá, co hraje dceru J. Plodkový. Velmi zdařilý a chytrý scénář a i přesto, že je to kopírka, je zde vidět dobrá práce a pěkné napasování na naši zeměpisnou šířku. Místy velmi dobré dialogy ze života. (Hurá snad světlo na konci tunelu a s těmi našimi scénáři to občas není tak špatné, i když v kontrastu v dnešní době vidíme často dost stupidní odpad, kde si scénáristé myslí, že to "přeci stačí" pro českou průměrnost!) PS Nemusíš vraždit, stačí si nevzít kreténa..... :D ;) ()

Epizoda 6 (2019) (S01E06) 

Ano, tento díl zcela ovládla Jitka Čvančarová, která je tedy fajn ve všech dílech, ale v tomto obzvláště. "Miláčku promiň, pokusila jsem se tě zabít, nepovedlo se. Já už to nikdy neudělám. Dej mi pusinku." :D ()

Epizoda 7 (2019) (S01E07) 

Tak tady zase výborná opilá Lucia Siposová.... ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) 

"Stačí zadat how to vychovávat dítě...." :D :D :D 1) "Svět se zbláznil. A vy chlapi jste se stali úplně nepříčetnejma. Co chcete? Abychom vás začaly venčit? :D ;) Ale já tohle dělat nebudu." 2) Víš, jak jsem ti říkala, že nesnášim chlapy, co zůstavaj na půli cesty? Přešlapujete tak dlouho, že nakonec zůstanete mimo hru." výborná Pavla Beretová v celé sérii, ale v tomto díle ještě více; a náhodou mně se ten konec moc líbil, byl jasný a výstižný ..... a pak že jsou ženské naivní, celkem stěr pro jediného přeživšího z té trojice.... ()

Reklama

Reklama