Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Dobrý Escobar, naivní až tupě blbá novinářka, hudba od 1:32h skvělá. Jen jsem v několika zdrojích četl, že Pablo zahynul při útěku z vězení a to buď zastřelen policií nebo vlastní rukou... 

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

HonzysKISS

Toto mi tiež napadlo... Kto videl Narcos, tak pre neho je tento film úplnou zbytočnosťou. Celý čas som porovnával tiež výkony oboch "Escobarov" a Bardem aj keď sa evidentne snažil a herecky to občas dotiahol až na uveriteľnú úroveň, tak na "koncert" Mouru nemal. Je potrebné dodať, že Moura v Narcosovi sa svojej úlohe silne oddal, až mal tuším aj nejaké problémy sa s tým vyrovnať, čo je zase iný extrém. No a Cruz mi tam jednoznačne vadila...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty krávo, čekal jsem teda víc autenticity... :D Tohle byla spíš taková romantická komedie z brutálními prvky reality... Tedy až na motorovku a jednoho cakance krve, či se mu trefil do pera? :D Ten pes byl nejlepší... Nebyl to hold takovej Movie Gansta co jsem od toho očekával. Ale neurazil to. 8)

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

 Jako co si budem, kdyby nebylo Narcos, tak by tohle mělo určitě mnohem větší hodnocení :D Ale kdo neviděl Narcos, by na tenhle film měl určitě hnedka zapomenout, akorát by si zkazil neuvěřitelných dvacet hodin zážitku... 

na příspěvěk reagoval Rewol

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

jiriluk

Nebyl psychopat, ale člověkem kterého vybrousilo jeho prostředí do kterého byl životem vržen. Chce to znát víc detailů. Film je fakt slabý odvárek Narcos(i když tam taky pár klíčových momentů nezaznělo. Každopádně Pan Escobar  má můj respekt, o který mu tak vždycky šlo. 

Narcos je top seriál. tohle slabůstka.

na příspěvěk reagoval Kincl, jiriluk

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Pry utratil milion dolaru rocne jen za ty papirovy pasky na bankovky :)

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

vipeerr

Film jsem sice neviděl, ale tohle je primárně o vztahu s tou reportérkou. Navíc je rozdíl sledovat dvouhodinový film nebo jednu až dvě série seriálu, kdy je člověk s postavami více času a detailněji probere události.

vipeerr

vipeerr (hodnocení, recenze)

Tak trošku se po Narcos bojím film vůbec pouštět. Abych nebyl zklamaný. Hodnocení totiž není vůbec takové jaké jsem čekal. Někdo bližší názor? Co je v Narcos například lepší? Dle mého samotný patrón a atmosféra a respekt kterou budil v roli již opakovat nelze.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bardem byť působí dojmem že snědl sud uzenáčů a k tomu mísu jitrnic, tak jeho šílenství, je hmatatelné jako ta pneumatika s tím mrožem. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Na to jsem hodně zvědavý, Narcos to asi nepřekoná ale i tak...jistě to bude skvělé

Reklama

Reklama