Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (362)

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Asi takhle ... Bardem samozřejmě super, kdo by také čekal něco jiného, musel by být na koksu. Téma rozhodně cool a pro mě osobně obsahově objevné, protože o Escobarovi jsem měl jen základní představu, jakožto o bezskrupulózním narkobaronovi. Ale ten styl vyprávění ... to je zkrátka shit a v současnosti již trapný mainstream. Vnitřní hlas poučujícím tónem deklaruje zdánlivě napínavé úryvky ze života mezi narko smetánkou. Hrozné ... a proto můžu dát maximálně tři hvězdy, na víc Loving Pablo fakt nemá. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Ano povedlo se .Javier Bardem jak escobar dobrý .Kdo viděl seriál Narcos ,tak se mu film určitě bude líbit.Narcos seriál u mě vede .Penélope Cruz konečně po dosti dlouhé době v nějakém lepším filmu.Skvěle natočený film.70% ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Kompletní kopírka seriálu Narcos, který je ve všem dál. Nechci shazovat výkony Cruz a Bardema, ale pokud něco vidíte po druhé, defacto úplně se stejným průběhem a i všechny scény jsou takřka totožné - sorry, vůbec neoslnilo. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale seriál Narcos je atmosférou podstatně věrohodnější a dějově ucelenější. Co je ale smutnější, je lepší i herecky. Obzvlášť Cruz místy přehrává jak v laciné soap opeře. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Čekal sem prostě víc, daleko víc. Bardem je klasa, jeho Cruz je parádní, příběh je děsivej, ale biják je nedotaženej....55% ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Baví mě tyhle prohlídky ze života mafiánských bosů. Ve finále ale nic extra, Javier Bardem skvělej jako vždy. Celkově to ale víc než lepší průměr není. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

neni to špatné ale dobré taky ne, pokud tohle někoho zajima doporučuju raději zkouknout na netflixu El Patrón del Mal ()

himor 

všechny recenze uživatele

Hlavne na úvod musím napísať, že som chcel pozerať Escóbara z roku 2014 a pomýlil som sa. Čo sa filmu týka, kupodivu to nebolo také zlé, celkom zaujímavo vyrozprávané, síce trochu všetko narýchlo, ale životný príbeh sa do dvojhodinového filmu nedá napratať. Javier s extrémne veľkým brušiskom mi pripadal zo začiatku filmu veľmi odpudivo, neskôr som si zvykol a nakoniec mi bolo aj ľúto, že to skončilo zle...hlavne pre neho. Penélope mi dosť vadila, ale to nieje vinou filmu, ale skôr mojej zášti voči tejto osobe. Celkovo nie zlý film, ale ani žiaden úchvat. Tak do 60%. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po konzumaci seriálu, a ze srovnání vychází film jako povrchní zkratkovité dílko pro diváka neschopného delšího soustředění. Navíc koncepci vyprávění z pohledu jednoduché televizní pipiny nepovažuju za dobrou volbu. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Kdybych neviděl Narcos a neměl přečtené pár informací, tak absolutně netuším o co šlo. Příběh letěl a nic nenavazovalo...prostě "chaos". Javier ale výborný. +++ SPOILER 20ti slovy: Hodně stručně a střihovitě shrnutý život Escobara. Od "podnikatele", politika a spasitele...po zločince, teroristu a narkobarona. Nakonec ho zabijou, že. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Pohľad na životné úspechy a následný tvrdý pád najväčšieho narkobaróna Pabla Escobara očami jeho milenky a zároveň televíznej hviezdy Virginie Vallejo. To o akého človeka ide snáď vykreslia jeho slová na otázku reportéra v rádiu, ktorý sa ho po telefóne v živom vysielaní opýtal ako môže vedieť, že je naozaj Pablo a nie niekto, kto sa za neho vydáva. „To je ľahké, dokážem to tým, že zabijem vás a celú vašu rodinu a vyhodím do vzduchu vaše rádio. Bude to stačiť ako dôkaz?“. Pablo bol chlap milovaný aj nenávidený. No bol najmä obávaný. Milovaný bol chudobou, ktorej staval domy a nemocnice z krvavých peňazí a nenávidený tými, ktorí trpeli kvôli jeho bezohľadnosti a brutalite. No nenávidený bol najmä USA, ktorej trh zaplavil tonami kokaínu a neplatil z toho žiadne dane. Keď Pabla zahnali do kúta, tak vedel presvedčivo dokázať, že terorizmus je atómová bomba chudobných. Muž, ktorý dokázal vyhlásiť otvorenú vojnu vláde a jej politickému zriadeniu. Keď umrel, ľudia tomu nemohli uveriť a každý sa snažil dotknúť, alebo aspoň zahliadnuť jeho telo v otvorenej rakve, ktorá šla vystavená na korbe auta jeho rodným Medelínom po jeho smrti. ()

bohhous22

všechny recenze uživatele

Těžko říct ,čím nám po vynikajících Narcos zavřou gumáky .....snad je nebudem mít od hoven a budeme se brodit další výbornou životopisnou gangsterskou.Popravdě Javier Bardem vypadá jako Escobar daleko víc než Wagner Moura. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem seriál N. neviděla, byla jsem +- spokojená, ne tak můj společník v kině, podle nějž film seriálu nesahá po kotníky. (Prý ho musím vidět.) Jako pamětník novinových zpráv z té doby jsem se i v utrzkovitem ději orientovala, ale nešlo to na dřeň. Místy až zbytečně názorné scény. Penelope je kočka, ale překvapilo mě, že má docela ošklivé ruce, tedy dlaně a hlavně prsty, což bylo vidět v obou scénách ruky na skle. /// Angličtina Penelopy byla docela roztomilá, ovšem Javierova - to snad ani angličtina nebyla. Dost mě překvapilo, že nemluvili rovnou španělsky. ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Škoda preškoda spracovania ktoré spočívalo v poskladaní scénok bez nejakej náväznosti. Minimálma hĺbka vykreslenia vzťahov a celej podstaty Escobaroveho biznisu. Nato, že Pablo bol prasa, sviňa a zločinec celému filmu chýbala temnota a zlovestnosť a chudák Pablo pôsobil ako looser. Ale!!! Vidieť Bardema a Bardemovú v tejto exhibícii vynahradil aj slabotu samotného príbehu. Bardem je BOH. A Penelope za ním vobec nezaostávala. Po hereckej stránke úžasné. 4* ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, šeď šeď. Vím, že je to díky seriálu "Narcos". Narcos je opravdu silný čaj prvotřídní kvality. Tento film "Escobar" je šňůrka od pytlíku toho čaje. Na druhou stranu Bardem to zahrákl skvěle, i když neměl takovou možnost rozletu. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Pokud bych nevidel Narcos, nemel bych prakticky co vytknout. Bardem je jako burt Escobar demon, vypraveni se podarilo smrsknout pribeh do 2 hodin tak, aniz trpel nejakou nesoudrznosti. Bohuzel, divak znaly Narcos si neprijde pravdepodobne na nic, co by nevidel v detailnejsim a co do vypravy nijak nezaostavajicim Netlix podani. Snad jen Penelope Cruz je preci jen nadstavbou nad serialovou predchudkyni. Jeji kreace byla bozi, byt radoby naivni milfka privirajici oci nad masovym vrazdenim nemusi byt kazdemu po chuti ani v podani tehle spanelske nadhery (bez ironie). Jen ten Sarsgaard mi prisel jako vylozeny downgrade. Pro netflixaky zbytecnost, pro ostatni lahudka. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Za mě to teda bylo dost slabý. Asi jsem trochu zhýčkaný z Narcos. Chápu, že to šlo do kin atd...bla bla bla. Nicméně dva hlavní aktéry nechat mluvit anglicky, když jsou oba španělé a ztvárňují posavy španělsky mluvící...to mi přijde stejně hrozný jako přijít do divadla v kraťasech. Celý film na mě působí natočený, jak kdyby se jelo v rychlovlaku. A čím víc se blížil konec, tím rychleji se jelo a dost věcí se tam nevešlo. Škoda. 60%. ()

Reklama

Reklama