Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (362)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Bardem je skvělej, Cruzová otravná jako vždy, netuším kde jsem četl že hraje skvěle - Nehraje, vážně ne. Nějakým nedopatřením jsem Loving Pablo shlédnul dvakrát a někdy v 90sátkách bych jej jako film v televizi možná docenil. Je to bez eneregie. Invence a bez čehokoli navíc, co by mohlo z Escobara udělat zajímavý film. Jen houšť. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale tohle byl opravdu průser. Slabý scénář, zabíjí celý film. Nedokáže ničím zaujmout, udělat si vztah ani k jedné postavě, či vtáhnout diváka do děje. Příšerná nuda umocňuje i dvouhodinová stopáž. Seriál od Netflixu je úplně jine kafe. Měl jsem pocit, že piju dvakrát přelitý lógr jihlavanky. Tento film mu nesahá ani po paty, natož po kotníky :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Celá väznica bola obohnaná elektrickým plotom, ale vypínač bol v Escobarovej cele. Táto veta z filmu ho dokonale charakterizuje. Muž, ktorý sa rozhodol viesť vojnu so všetkými, bojoval proti systému, proti vlastným a hlavne sa nebál. Všetko tak pekne vyvážené, od spôsobov pašovanie, cez spôsoby mučenia až po spôsob života. Obsadenie skvelé, kamera tiež. Ja som bol maximálne spokojný. V dvoch hodinách dostanete na Pabla niekoľko pohľadov, prierez jeho životom a ako bonus metódu, ako zlikvidovať vrtulník. 4 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film o tlustém sráčovi, dobře natočený a s nezajímavým scénářem. Navíc bych řekl, že by se mohl najít obtloustlý herec, na kterého by se nemuselo nanášet tolik umělých vrstev. Stavět film na postavě novinářky, která má vypovídat o Escobarovi po její smrti, mi přijde jako docela zoufalý pokus. No a kromě popisů nebo ukázání, jak bylo prostředí kartelů kruté, film nenabízí ani žádní silné scény. Takže taková rutina, která časem zapadne (nebo spíš už i zapadla). ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životopisné, rychlé, stručné, nenáročné. Takhle - Narcos jsem neviděla, ale doma to běželo a občas jsem mrkla co se děje, takže příběh znám. Escobar mi přijde hodně stručný a začíná jakoby v půlce děje. Ale do filmu nenarvete to, co do několika sériového seriálu. Javier je skvělý pupkáč, Penélope zestárla a dost přehrávala. Průměrný dobrý snímek, který nenudí. ..natočí už někdo něco originálního, nebo se pořád budou dělat předělávky? ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

One man show Javiera Bardema. Trošku mě zamrzelo, že byl film anglicky, i když se tam herci snažili dát alespoň nadávky španělské. Osobně se mi to moc líbilo, ale nemůžu se zbavit dojmu, že bez Narcos by to nebylo tak moc koukatelné a srozumitelné. ()

TerezD 

všechny recenze uživatele

Escobar má obrovskou nevýhodu v tom, že každý, kdo viděl Narcos od Netflixu se nevyhne srovnávání. Pokud bych neměla zhlédnutý perfektně vykonstruovaný seriál, tak hodnocení mohlo být nakonec vyšší. Javier Bardem v roli pupkatého Pabla Escobara exceloval, Panélope Cruz také odvedla slušný standart. Vadilo mi, že příběh je vyprávěný z perspektivy Pablovy milenky Virginie Vallejo, bylo tím zazděné celé policejní vyšetřování, které bezpochyby hrálo primární roli. ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Asi se budu opakovat s mnohými již napsanými komentáři,ale tak to bohužel (bohudík) opravdu je. O Escobarovi již bylo toho natočeno opravdu habaděj. Ještě,než se dostal tento snímek do kin, atakoval diváky v seriálové podobě ala "Narcos". A ano, mám tendenci srovnávat seriál s filmem a co si budeme říkat...film nesahá na seriál ani po kotníky. Seriál byl mnohem dravější, záživnější a vtáhl vás více do života drogového bose a jeho kumpánu. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2018) / Javier a Penélope film v pohode ťahajú ale stále nejde o bohvie akú pecku. Skratkovité, bez silných momentov. Narcos som nevidel, takže Loving Pablo hodnotím ako celkom užitočné dielo. (7/10) ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Nevím proč byl film točen zrovna v momentu, když je tu absolutně skvělej seriál Narcos. Na který tohle absolutně nemá a i herec Wagner Moura zahrál Escobara daleko líp než Javier Bardem. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Penelope Cruz je prostě nádherná a Javier Bardem jako kolumbijský boss - wau :) Vynikající kombinace, která na mě byla až moc svižná, neucelená, něco mi tam prostě chybělo. Nedokážu to popsat. Jako syrovost, se kterou vykreslily tehdejší dobu - bomba, ukázka, jak to tam funguje s kartely, zbraněmi, chudými lidmi - mám se v ČR oproti tomu naprosto nádherně. Ale tomu filmu jsem prostě něco nevěřila. Byla to pro mě jen taková "ukázka" toho, jak by ten film měl vypadat. Nechci říct, že to bylo krátké - dvě hodiny je dlouhá doba, ale nebyl to pro mě prostě "plnohodnotný" úchvatný snímek. Mrzí mě to. Ale ty nejdůležitější informace jsem si z toho vzala :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevyhnutelná zkratkovitá roztříštěnost cca 10leté (drogové, politické) kariéry Pabla Escobara se sice dá omlouvat úhlem pohledu jeho vydržované milenky, nicméně neprospívá vykreslení charakterů, i když zase ve 2 hodinách zabrousí skoro všude. Nepomáhají ani kvalitní, ovšem jaksi "španělsky" afektované kreace obou hlavních představitelů. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pro lidi, co nic moc o této osobě neví je to určitě dobrý film. Pro znalce a lidi, co se zajímají více o problematiku spíše takový krátký datadisk. Tady se to vypráví hlavně přes jeho mediální milenku (Penelopy je tam někdy, až příliš). Logicky se to tady hlavně opírá o výborného Bardema. Na Netflix sérii to samozřejmě nemá, ani nemůže mít, ale kdo má rád latinský bordel, tak zklamaný nebude. Odkaz na tento seriál skrze jednoho herce tam je. 71% /Palace Cinema Anděl/ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Bardem si Pablíka dává slušně, ono taky fyziognomie tohoto herce pasuje k pověsti postavy lépe než skutečnost (Escobar připomínal spíš lázeňského seladona), ovšem film samotný je v daném ranku standardní až běda. Jako by se tvůrci nemohli rozhodnout, jak k látce přistoupit (např. ta až komicky prostoupená angličtina španělštinou a jejím akcentem - věřím, že v tomto případě by bylo jednoduše působivější, kdyby se vsadilo na autenticitu). 60% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nevidel som seriál Narcos a tak nemôžem porovnávať. Loving Pablo je ale natočený dobre. Javier a Penélope herecky koncertujú a vedľajšie postavy sú tak úplne irelevantné. Postava Pabla ma ale nestrhla tak, ako som čakal. Niečo mi na nej chýbalo, asi nejaký vývoj, keďže Escobar si išiel celý tú istú líniu. Bez nejakej výraznej zmeny. Plus bolo trochu divné to mixovanie angličtiny a španielčiny. Inak ale spokojnosť. 80% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Pro ty co už viděli skvělý seriál Narcos je tenhle film ztráta času a zbytečná věc natočená v nevhodnou dobu. Kdo ho neviděl bude ale asi spokojenej. Já bych jako "Narcomil" ocenil zaměření se jen na určitou část Pablova života, kde by šlo vyprávění do větší hloubky .Obsáhnout vše ve dvou hodinách bylo příliš odvážné a zákonitě zkratkovité, mdlé a bezemoční. Žádná postava nedostala dost prostoru aby se s ní člověk sžil nebo se mu opravdu zhnusila. Pro mě fakt zbytečnej film a jasná ukázka toho, že dnešní špičkové seriály hravě strčí do kapsy klasické filmy. Tečka ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Seriál Narcos jsem neviděl, takže nebudu ovlivněný. Nicméně mě Loving Pablo poněkud zklamal. Čekal jsem, že to bude zajímavější. Nebylo to sice špatné a to hlavně díky Bardemovi, ale že by mě to nějak moc uchvátilo se říct nedá. ()

Reklama

Reklama