Reklama

Reklama

Bizarní jídla: Lahodné destinace

(pořad)
  • Česko Bizarní jídla: Místa k nakousnutí (více)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2015, 25 min (Alternativní 45 min)

Obsahy(1)

Navštivte s Andrewem Zimmernem nejlahodnější destinace na světě. Andrew vyráží z Atén a objevuje tradiční řecké pokrmy, včetně plněných vinných listů, musaky a špenátového koláče spanakopita. Dále cestuje do Florencie, aby ochutnal originální cappuccino a samozřejmě i italskou zmrzlinu. Andrew nejdříve okusí vynikající bagety a chutné palačinky crêpes v Paříži a pak se vypraví přes kanál La Manche do Londýna, kde si pochutná na staré dobré nedělní pečeni. Andrew vyráží za velkou louži do Bostonu na škeblovou polévku a tresku, které chutnají lépe, než se může zdát. V New Yorku dostal Andrew chuť na velké sendviče s pastrami a pravý americký hamburger. Nakonec přichází čas na pořádný odpočinek a pár koleček kolem Central Parku... (Travel Channel)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vůně oceánu a pláží inzerované jako kvalitní a levné jídlo. Škoda že není upřesněno kolik stojí v Ekvádoru jídlo v restauraci a pouliční v poměru k platům. Například jako u nás Hamburger v KFC za 150 korun. Masitý díl Montevideo není zrovna pro vegetariány. ()

Ikewoo 

všechny recenze uživatele

Není to tak vizuálně šílené, nabubřelé a jaksi autentické jako Bizarní jídla (seriál) (2006). Zimmern tady nijak neoslňuje svým vystupováním a je to celé takové uhlazené - stejně tak i v tom, že se projíždí po světových metropolích a v místních restauracích jsou ukazována místní jídla, pochvalné pohledy a komentáře místních jedlíků. Pokud to stále svádí ke srovnávání, tak tohle je opravdu restaurační strava, moc fajn, ale taková trochu fancy. Už tu neuvidíte cpoucího se Zimmerna, partu lovců s masem dušeným v motoru a tak. Zato se to hemží prohlášeními, že když chce někdo v dané zemi opravdu dobré své národní jídlo, zajde si na ně do možná nejdražší restaurace v zemi... jako fakt? (Doporučuju podívat se např. na díl o Praze.) Prostě je to trochu načančaný hipster foodie pořádek, tu syrovou autentičnost původního seriálu to postrádá. A jako Moravana mě opět uráží, že ČR = Čechy = Praha... Ale jak jinak. ()

Reklama

Redyx1 

všechny recenze uživatele

Dobry pořad kde češi uvidí, že si tady žereme vlastně super a zbytek světa žerou opravdový humusy..🤣🤣🤣 ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Uklidňující pořad s vůní dálek. Vždycky při tom odstanu na nšco chuť, jenže v ledničce prostě takové lahůdky nemám...Jediné co mi vadí je zobrazovaná krutost vůdči konzumovaným zvířatům, jejich trápení je v některých dílech celkem otřes. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama