Reklama

Reklama

Nebezpečná něha

Trailer 2

Obsahy(1)

Laura (Evan Rachel Woodová) pracuje jako uklízečka domácností ve firmě svého otce, ale její osobní život není ani zdaleka bez poskvrnky. Poněkud obhroublá mladá žena neustále hledá lásku na špatných místech a její trýznivé chování svědčí o útrapách z minulosti. Jednoho dne se při úklidu v dalším z domů na okraji šedivého města, kde žije, setká s šestnáctiletou Evou (Julia Sarah Stoneová), tichou dospívající dívkou, která je nešťastná ze svého disciplinovaného života. Laura v Evě znovu nalezne nevinnou něhu. Eva v Lauře naopak objeví vzrušující rebelku, která ji může zavést na dosud nepoznaná území. Vzájemná přitažlivost se brzy promění v posedlost poté, co Laura přiměje Evu utéct z domova a žít s ní. Mladá a snadno ovlivnitelná dívka se tak ocitá ve velmi nebezpečné situaci, neboť se záhy začne projevovat Lauřina citová nevyrovnanost. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

hrdygay 

všechny recenze uživatele

nezazivny film o dvoch lesbach, aspon, ze jebacka evan rachel wood ukazala v dvoch scenach kozy, mohol si vyhonit na nej 2/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Laura potřebuje kopačku hned v úvodu filmu protože je škaredě nepříjemná a totálně nemocná, a nakonec ještě mladistvá holka v jejích spárech už bylo moc tenhle film dost nepovedený a celkem spíše psycho jemně šílený. Ve finále je to slabé a nezáživné a Laura je špatná celkově. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dobře řemeslně zvládnutá a zapamatovatelná pohádka, ale to je vše. O sexuálním traumatu. Vypadá to jako psychologické trauma bez podstaty lidské psychologie. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama