Reklama

Reklama

Mezi kapkami deště

(seriál)
  • Jižní Korea Bab jal sajuneun yeppeun nuna (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladší bratr její nejlepší kamarádky se právě vrátil ze zahraniční stáže a tahle kariéristka, která nedávno dostala kopačky, ho uvidí ve zcela novém světle. (Netflix)

Recenze (20)

ainny 

všechny recenze uživatele

Skvělá kamera, civilní provedení, netradiční, ale nádherný soundtrack a chemie mezi Son Ye-jin a Jung Hae-inem, dělají z tohoto seriálu něco víc. Režisér Ahn dostál svojí pověsti a rozjel i kritiku sexuálního harašení na pracovišti. Charaktery obou hlavních hrdinů byly skvěle vykresleny a bylo zajímavé sledovat, jaký vliv na sebe mají a jak se v důsledku toho oba mění. Určitě není seriál pro lidi, kteří mají rádi akci. Ale ti, kteří rádi pozorují jemné náznaky, pohledy a vůbec dokonalé herectví a nechávají se unášet dějem, ti si přijdou na své. Já se nenudila ani jedinou minutu. Přeloženo. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem vyzrálou romancí, ale zhruba před polovinou se to proměnilo v typickou Koreádu, kterou nemám tak rád. Ne že by se nějakým způsobem rozvíjel vztah těch dvou, místo toho opět někdo (miliarda lidí) skáče mezi ně a nastolené situace se je snaží akorát rozdělit. Tím se příběh posouvá odlišným směrem než bych chtěl a hodně mě to nebavilo. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasný, že když roli přijala Son Ye Jin, nebude to podprůměrný, ale abych pravdu řekla, já na tyhle noona-dongsaeng vztahy zrovna nejsem. Proto jsem ani neměla příliš velká očekávání. Jenže tohle je prostě jiný, tohle je ta výjimka, která mi opět ukázala, ať si příště strčím svoje předsudky za klobouk. Tady je ten věkový rozdíl (z pohledu diváka) jenom k dobru a hlavní hrdina není žádný kňoura, co se nalepil na starší holku, protože ho omrzela mladší děvčata. Samotnou mě to překvapuje, ale v pomysleném žebříčku nejhezčích párů by pro mě tihle dva byli hodně hodně vysoko. Další hodnotou seriálu je, že se zaobírá diskriminací a zneužíváním žen v práci. Tohle téma je třeba otevírat, takže i tomuto tleskám. Pochválit chci také originálně zvolený soundtrack, který tady hraje, zvlášť při delších záběrech, velkou roli a pěkně dolaďuje atmosféru. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc hezké, vážně neskutečně milá a zábavná romance. O kvalitách „Božské“ Son Ye-jin se moc rozepisovat nebudu, ale i pro mne dosud neznámý Jeon Hae-in si zaslouží velký obdiv jak svou roli dokázal ztvárnit, jeden by jim ten vztah vážně věřil i v reálu, zkrátka jsou tak skvělá dvojka jako kdyby spolu randili už roky :-) Jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší pár co jsem na obrazovce viděl, svým chováním i hereckými kvalitami mi dokázali téměř vždy vykouzlit blažený úsměv na tváři, ovšem to pochopitelně jen v těch odlehčenějších scénách. U těch vážných se naopak prokáže, jak velkou herečkou Son Ye-jin je, vážnější pasáže v jejím provedení jsou tak emotivní, že už ani nemůže být řeč o hraní, to je prožité se vším všudy. Vypíchnout musím i výborně zvolený hudební podklad (instrumentální i vokální), ten mnohým scénám dává opravdovou hloubku a působivosti napomáhají i často využívané zpomalené záběry, skvělá kamera. K chlapům v práci nemůžu dodat nic jiného, než že jsou čuňata, ovšem mnohé kolegyně se nezachovaly o mnoho lépe – holt takovej je život. Nicméně, ač je tento seriál v mnoha ohledech dokonalý, nesvědčí mu délka jednotlivých částí, ta je již často dost přetažená a plynou z toho jistá hluchá místa. To je ale víceméně jediný neduh co na tomhle díle nacházím. Závěr jsem si představoval malinko jinak, ale nijak si nestěžuji. Jsem si vědom toho, že mé finální hodnocení není úplně objektivní, ale když ona je tam Son Ye-jin... :-) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Ospravedlňujem sa fanúšikom, ale tento seriál mne osobne nesadol. Zvolená téma je perfektná, casting na jednotku, chémia medzi hlavnými postavami funguje bezvadne, hudba dáva celej atmosfére príjemný podmaz, ale po celý čas som mala pri sledovaní stiahnutý žalúdok. Často som musela niektoré pasáže preskočiť, aby ma neporazilo. Správanie matky Jin Ah bolo pre mňa nestráviteľné, akokoľvek ospravedlnené obavami o dcérinu budúcnosť. Všimla som si už u seriálu One sprin night, že scénaristka Kim Eun každej postave prisúdi charakteristickú vlastnosť a tú vyšpičkuje až do extrémov. Postavy sa tak správajú neprirodzene. Ako a prečo by som jej potom mala uveriť poslednú scénu? Mojich 3,5. ()

Galerie (514)

Zajímavosti (3)

  • Když se postava Ye-jin Son zdrží do pozdních hodin v práci, tak si na odreagování pustí píseň „I Am The Best“ od skupiny 2NE1. (kklepkaa)
  • Ve scéně, kdy je Jun Jin-ah opilá, byla Ye-jin Son skutečně opilá, aby dosáhla větší autentičnosti. (kklepkaa)

Reklama

Reklama