Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi znepřátelenými gangy vzniká napětí a zločinecký boss Samuraj využije svoje konexe mezi politiky. Tři mladí podvodníci se spojí, aby využili svoji příležitost. (Netflix)

Recenze (6)

brando 

všechny recenze uživatele

Má italština je jen o špetku lepší než má maďarština (tu neumím vůbec, znám jen slovo eremi), ale to mi nebrání v sledování téhle lahůdky. Jako skalní fanoušek filmu, příchod seriálu, a hlavně pojetí jakým je servírován, oslavuju (na první epizodu jsem si koupil lososový kaviár a Bohémku). Návrat všech podstatných herců (A.Borghi yes) s výjimkou Samuraje, uvedení nových postav (zvlášt fotr Osmičky potěšil), hudební podmaz, to vše se snaží návazat na fenomenální film. Po jehož shlédnutí jsem byl jako v transu, a bylo mi velmi líto, že se do toho nekompromisního světa, plného extrémně zajímavých charakterů a situací, již nevrátím s novými příběhy. (vzhledem ke konci filmu) Seriál je tedy dar pro ty co si Suburru(2015) užili a litovali, že navázat lze pouze s novými postavami a novým příběhem. Co se týče prvního dílu, je třeba říct, že jsem mnoha dialogům nerozuměl a sledoval jsem hlavně herecké výkony a hrubý náčrt děje, ale je třeba říct, že je zaděláno na pořádný masakr. A Ales Borghi tu má opět jednu hype scénu, je radost sledovat jeho kokainový výraz. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Včera som dopozeral jeden z najlepších europskych filmov všetkých čias "Suburra" a dnes som sa dozvedel, že je už natočený aj seriál, nie je ten život krásny? Začína nám to hneď kvalitne, stretávame sa so skoro všetkými postavami z filmu, plus s pár novými a hneď sa to aj začína rozbiehať...cítim, že toto bude kvalitka. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálne slabšie ako Gomorra. Traja mladí muži sa snažia nájsť svoju cestu životom a to bude baviť stále. 8 je stále sympaťák, ale bez svojho tradičného imidžu z filmu a so žijúcim otcom, obmedzujúcim mu slobodu, nie až taký. Cirkevná línia dostala už v tejto epizóde viac priestoru, ako vo filme, otázkou je napojenie sa na tú filmovú dejovú líniu. Záver môže byť, spojenectvo je to zaujímavé. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Porovnání se sérií Gomorou je na místě,ale komu tenhle typ seriálů přijde do vínku,tak je v ráji a to jsem přesně já.Jelikož už mám pět dílů za sebou,tak opět pilot překvapí různorodostní herců,kteří se Vám prostě zpočátku moc nelíbí,ale tohle stejný jsem měl už i zmiňovaného seriálu.Samozřejmě to vše eskaluje k mnohem lepším zítřkům,kdy si i první dva díly vzal i sám velký Michele Placido na režisérské postu.Určitě z mého pohledu,kdy mě film totálně zklamal,tak seriálová podoba mu sluší neskutečně moc. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd hodně dobrý, způsob vyprávění týhle mafiánský parády připoutá diváka na jeden dech a připomíná víc ten celovečerní film Suburra než seriál Gomora. Na začátku teda šok, kdy v první minutě brutální grupáč ( odvážná nahota asi teda fakt nebude problem), ač se mi zdál trochu samoúčelný tak na konci se to ukázalo jako vypointované. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama