Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Boj o pozemky, peníze a moc je pořád intenzivnější a Aureliano, Spadino a Lele se snaží vyrvat kontrolu nad římským podsvětím z rukou Samuraje. (Netflix)

Recenze (13)

zdenzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PREQUEL, KTERÝ VÝRAZNĚ PŘESKOČIL VÝBORNÝ PŮVODNÍ FILM, ALE POZOR! Psát o výborné hudbě, skvělých lokacích a uvěřitelných výkonech herců by bylo opakováním se. Je fakt málo seriálů, kdy si vytvoříte k hrdinům takový vztah, že se Vám na konci série prostě po nich stýská. Seriál je ještě lepší než vynikající film z roku 2015, jehož je prequellem a to je právě problém. Scénáristé se totiž dost utrhli a tak je nutné zapomenout na film a brát seriál jako alternativní (ehm) začátek. Vazby a chování vůči filmu totiž nedávají smysl, ledaže by tvůrci v chystané třetí sérii udělali hodně uvěřitelný supertwist za 6*. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla ještě o něco lepší než jednička, i když ty zvraty byly někdy šílený a bylo jich na můj vkus až moc. Tři kamárádi z první série se zase dali dohromady a snaží se ovládnout Řím všemi způsoby. Některý postavy nám v téhle sérii vypadly a kdo viděl film, dokáže už odhadnout, koho se bude týkat závěr trojky a kdo půjde z kola ven. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě ještě lepší, než jednička. Ta měla pevně danou osu v politické linii a postupně se vše dralo ke "zdárnému" konci. Dvojka je divočejší a plná zvratů. Často je všechno jinak každých pět minut. Může to působit až zmateně a hlavně nereálně, ale víme prd, co všechno se může udát v Římě. Hlavní je, že mě to bavilo, což bych netvrdil, kdybych byl účastníkem toho místního bordelu. A na konec jedna věc, která mě samotného překvapila. V jiných příbuzných dílech, např. v "Papíráku", diváci fandí zločincům (já ne). Tady se mi stalo, že jsem těm třem různorodým, mladým, rádoby mafiánům, fandil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší a méně překvapivé než S01, ale tahle italská gangsterka, která vypadá jako sestřenice dokonalé Gomory prostě šlape skvěle. Na konci každého dílu jsem byl zvědavý, co bude dál a to bohužel platilo i u toho posledního skvělého dílu, který dokázal udržet plnohodnotné čtyři hvězdy celé sérii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

filmová Suburra je nadále nepřekonána,ale oproti zbytečně roztahané a místy nezáživné první řadě je tohle rozhodně krok tím správným směrem.Příběh se slušně zamotal a není nouze o solidní zvraty.Hodně tu pomohlo i zkrácení o dvě epizody a seriál hned dostal lepší drive.Pokud bude třetí řada,určitě budu pokračovat...70% ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama