Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Boj o pozemky, peníze a moc je pořád intenzivnější a Aureliano, Spadino a Lele se snaží vyrvat kontrolu nad římským podsvětím z rukou Samuraje. (Netflix)

Recenze (13)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

filmová Suburra je nadále nepřekonána,ale oproti zbytečně roztahané a místy nezáživné první řadě je tohle rozhodně krok tím správným směrem.Příběh se slušně zamotal a není nouze o solidní zvraty.Hodně tu pomohlo i zkrácení o dvě epizody a seriál hned dostal lepší drive.Pokud bude třetí řada,určitě budu pokračovat...70% ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propracovanost postav a jejich vývoj je lepší než v první sérii. Seriál hraje dost na efekt a to se mu daří. Ale všechno má svoji cenu, aby byla druhá série opravdu „cool“ tak to odnesl scénář. Je jak psaný na horské dráze, šílené zvraty, nelogické chování postav. Při první série měl člověk pocit, že takhle nějak podobně by se to možná mohlo dít. Druhá je uč čisté sci–fi :). ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší a méně překvapivé než S01, ale tahle italská gangsterka, která vypadá jako sestřenice dokonalé Gomory prostě šlape skvěle. Na konci každého dílu jsem byl zvědavý, co bude dál a to bohužel platilo i u toho posledního skvělého dílu, který dokázal udržet plnohodnotné čtyři hvězdy celé sérii. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život je jako kruh...a ten se točí...když jeden vypadne z kola ven, další nastoupí...zmrdi zůstávají...a ti co je chtějí vyhodit z kola ven, musí nastoupit a začít znovu...Za mě 95% ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla ještě o něco lepší než jednička, i když ty zvraty byly někdy šílený a bylo jich na můj vkus až moc. Tři kamárádi z první série se zase dali dohromady a snaží se ovládnout Řím všemi způsoby. Některý postavy nám v téhle sérii vypadly a kdo viděl film, dokáže už odhadnout, koho se bude týkat závěr trojky a kdo půjde z kola ven. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě ještě lepší, než jednička. Ta měla pevně danou osu v politické linii a postupně se vše dralo ke "zdárnému" konci. Dvojka je divočejší a plná zvratů. Často je všechno jinak každých pět minut. Může to působit až zmateně a hlavně nereálně, ale víme prd, co všechno se může udát v Římě. Hlavní je, že mě to bavilo, což bych netvrdil, kdybych byl účastníkem toho místního bordelu. A na konec jedna věc, která mě samotného překvapila. V jiných příbuzných dílech, např. v "Papíráku", diváci fandí zločincům (já ne). Tady se mi stalo, že jsem těm třem různorodým, mladým, rádoby mafiánům, fandil. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si drží standart první,ale přesto mě druhá sezóna nevykopla z trenek.Je určitě ucelenější a neskáče v neskutečných zvratech jako jednička,ale popravdě jsem to vyžadoval.Je tu politika a Amedeo Cinaglia se chce dostat na post,kdy bude moct ovládat Řím.Je tu sice hned z kraje plno vražd a závěrečná bomba určitě je zajímavý směr na třetí sezónu,ale Samuraj už přestává bavit a jeden by řekl,že tato postava už vše řekla a čekáte,kdy ho někdo sejme z toho skútru:)85% ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PREQUEL, KTERÝ VÝRAZNĚ PŘESKOČIL VÝBORNÝ PŮVODNÍ FILM, ALE POZOR! Psát o výborné hudbě, skvělých lokacích a uvěřitelných výkonech herců by bylo opakováním se. Je fakt málo seriálů, kdy si vytvoříte k hrdinům takový vztah, že se Vám na konci série prostě po nich stýská. Seriál je ještě lepší než vynikající film z roku 2015, jehož je prequellem a to je právě problém. Scénáristé se totiž dost utrhli a tak je nutné zapomenout na film a brát seriál jako alternativní (ehm) začátek. Vazby a chování vůči filmu totiž nedávají smysl, ledaže by tvůrci v chystané třetí sérii udělali hodně uvěřitelný supertwist za 6*. ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele

Ve druhe sezone se serial toci v kruhu a snazi se chytit svuj vlastni ohon. Vidime znovu to co jsme videli predtim, jen je to rychlejsi a prepalenejsi. ()

Reklama

Reklama