Reklama

Reklama

Jim a Andy: Život po životě

  • USA Jim & Andy: The Great Beyond (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o natáčení Muže na měsíci se toho sice tolik nedozvíme,zato se dozvíme,jak ono natáčení fungovalo pro Jima Carreyho jako terapie.Vždy jsem svým způsobem obdivoval a asi vždy budu tu schopnost herců ponořit se do postavy takhle extrémním způsobem a v tomhle případě má můj obdiv i Miloš Forman,protože mu z toho nehráblo.To,že Carrey není jen extrémní magor pak není žádné tajemství a osobně ho mám moc rád i v těch vážnějších polohách.Tady se navíc to jeho nevlezlé filozofování moc dobře poslouchá...80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Komu se líbil Muž na měsíci alespoň z poloviny tak jako mě, tomu mohu zaručit, že si na tomto dokumentu vyloženě smlsne. Za to bych dal svých 20 čísel do ohně. V dokumentu někdo pronesl, že se ten skutečný film odehrával v zákulisí a po zhlédnutí člověk musí skoro až souhlasit. Carrey se ponořil do své role naprosto dokonale a bez veškeré nadsázky se stal Andy Kaufmanem. Obdivuji svatou trpělivost Miloše Formana, když musel s takovým materiálem celou dobu pracovat. Nejvíce se mi líbilo, kterak celou dobu vysíral toho wrestlera. Docela mě zaskočila Carreyho nynější podoba a životní filosofie. Nikdy bych jej netipoval na velmi inteligentního a velmi uvědomělého člověka kráčejícího po správné duchovní cestě. Velmi podařený dokument v každičkém coulu. Dokonalé dokreslení Andyho Kaufmana. [90 %] ()

Reklama

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Man on the Moon je moje absolutní srdcovka. Tenhle dokument toho však ukazuje ještě tolik navíc, a z tolika úhlů, že se tím dostává téměř na úroveň samotného filmu. Jim Carrey je opravdu skvělý herec, ale oblíbil jsem si ho až u Truman Show a následně u Muže na Měsíci, jeho role předtím mi neříkaly nic. A i v tomto dokumentu ukazuje, že se pro hraní narodil. Za mě plný počet jako u filmu samotného. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

milý Jime Carrey, je mi příšerně líto, že jsi chtěl být jen oblíbeným a úspěšným, a místo toho jsi se stal obětí Hollywoodu. Milý Andy Kaufmane, je mi strašně líto, že jste nemohl svou genialitu rozvinout více, ale jsem šťastný za to, že jste položil tolik stavebních kamenů pro budoucí komiky a že vás milovali tak, že neváhali stát se vámi v životopisném dokumentu a naplno se vaší roli oddat. Celý ten dokument mě bolel. Bolelo mě dívat se na utrápeného Jima Carreyho, bolelo mě dívat se na to jak celý štáb trpí Carryeho uplatňováním Stanislavskeho metody, bolelo mě vidět jak moc těžká látka celý Muž na měsíci je pro všechny zúčastněné a jak těžký život Andy a Jim prožili. Vše pro to uspět v americkém snu. Tohle si dejte, ale nečekejte že komici jsou veselí lidé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama