Reklama

Reklama

Neposlušnost

  • Velká Británie Disobedience (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Newyorská fotografka Ronit (Rachel Weiszová) se musí z velkoměsta po letech vrátit do ortodoxní židovské komunity v severním Londýně, kde vyrostla. Přijíždí na pohřeb svého zesnulého otce - rabína, nejvyšší autority této uzavřené, rigidní společnosti. Zde se znovu setká se dvěma přáteli z dětství – nesmělou Esti (Rachel McAdamsová) a zbožným Dovidem (Alessandro Nivola), z nichž se, jak Ronit ke svému překvapení zjistí, mezitím stali manželé. Členové komunity jsou pohoršeni Ronitiným oblečením i způsoby. I přes jejich odlišnosti Ronit znovu zcela propadne povznášející společnosti Dovida a hlavně Esti. Ronitina rušivá přítomnost vystavuje časovanou nálož potlačovaných emocí stále většímu tlaku a hrozí, že zažehne dlouho dřímající vášně a spory. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Uživatel Janko_Vlyrd smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

eldina

Pardón. V diskuzích se to tu ale moc nedodržuje. Je proto lepší se jim před zhlédnutím vyhýbat.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tím koncem to totalně ***. Kvůli dítěti to překoná a bude dál žít v tom z čeho chtěla utéct. V čem se může změnit ortodoxní pánbíčkář? 

na příspěvěk reagoval eldina

Uživatel Janovo_tny smazal svůj příspěvek.

Honzeek95

Honzeek95 (hodnocení, recenze)

Další americká sračka, včera jsem viděl Three generations, tam byla babka lesba, matka spala s černochem a dcera transka a tady další lesbicko-židovský film. Opět sračka a hnus, kam Amerika ještě klesne?

na příspěvěk reagoval Schpekulant

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

no to bude zase neomarxistická píčovina, jak transexuáolové ničí rodiny, rozbijí náboženskou obec a vyvolávají konflikti, protože proč? protože nejnižší zvířecí pudy "chtít mrdat" zmítají celou jejich podřadnou a neplnohodnotnou bytostí.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Ve vší té záplavě gay tématiky posledních let si nemohu nevzpomenout na onen vtip, kdy stojí chlapík u odvodu a důstojník si ověřuje, že je homosexuál. Po zjištění, že homosexuál je jeho bratr, strýc, druhý strýc a všichni mužští členové se důstojník optá: "tak sakra chlape, je v tý vaší rodině vůbec někdo na holky?"

"No, ségra."

na příspěvěk reagoval neskvik

Reklama

Reklama