Reklama

Reklama

Hassel

(seriál)
Trailer
Švédsko / Německo / Belgie, 2017

Předloha:

Olov Svedelid (kniha)

Hrají:

Ola Rapace, Aliette Opheim, Wilma Lidén, Shanti Roney, Thomas Holmin, Nanna Blondell, David Nzinga, Stina Ekblad, Jens Hultén, Ana Gil de Melo Nascimento (více)
(další profese)

Série(1) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Roland Hassel a jeho tým je u kriminální policie pověstný metodami, které hraničí se zákonem, ale na druhou stranu také vysokou efektivitou v dopadení pachatelů. Policejního šéfa Yngve Rúdu bere Hassel nejen jako svého mentora v práci, ale také jako svého otce. Když je Yngve brutálně zavražděn, ujme se Hassel s kolegy pátrání, aby Yngveho pomstili. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Ola mě baví dávno a Hassel začíná vcelku slibně. Jsem zvědavá, jak se to vybere dál. Po první části lepší průměr. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nebylo to sice ani za mák severské, ale zase to bylo úplně jiné než všechny seriály okolo. Mému vyššímu hodnocení ale jistě napomohlo, že Roland Hassel je takové drsné chlapské zvířátko. Hraje ho herec Ola Rapace, který si převzal příjmení od své manželky, což by maličko jeho mužnost snižovalo, ale pokud je jeho ženou představitelka Lisbeth Salander, pak se samozřejmě není čemu divit. :) Na jeho obranu je ale třeba nezamlčet, že to prý v překladu znamená "dravec". ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem skalní fanda "severek".Beru všechno.Ale zase na druhou stranu mě silně irituje,že konec bude pomalu až na jaře.Scénář se naprosto nedržel předlohy.Epizod je nasekaných jako cvičky Baťou.Děj je líný a na konci pokud neusnete se divíte o co vůbec šlo.Kolik diváků bude vědět na konci seriálu o co šlo na začátku???? ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Výborná hudba, především titulní song, ale scénář, na rozdíl od jiných skandinávských sérií, moc zajímavý nebyl a závěr úplně vyšuměl. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hassel není typické severské drama. Jeden případ rozdělený do deseti epizod je zoufalost, které se tvůrci drží jako klíště a jednotlivé díly rozdělují jak jen to nejvíc jde. Bohužel jsou díky tomu některé díly absolutně nudné a nezáživné, v jiných se naopak děje plno zajímavých věcí. S pěti epizodami by měl seriál spád a byl dramatičtější. Takhle se díváme na dobré první dva díly a stejně dobré ty závěrečné. Ovšem dost překvapí, co všechno je u švédské policie možné. Místy chování poldů připomínalo divoký západ. ()

andreas_tool 

všechny recenze uživatele

50 % - které to tady má, je podle mě málo. Vidím to na 4* s přehledem, kamera je výborná a jestli máte rádi (severské) detektivky, v tomhle případě modernějšího střihu, rozhodně se nebudete nudit. ()

Reklama

Reklama