Reklama

Reklama

Magic Moments

(festivalový název) (studentský film)

Obsahy(1)

Citlivá teenagerka a její malá sestra tráví kvůli náročným povoláním rodičů hodně času samy. Musí se proto téměř vždy spolehnout jedna na druhou, v dobrém i ve zlém a poprat se s čímkoliv, co jim život postaví do cesty. Citlivý a často velice překvapivý snímek o holčičím dospívání byl uveden na prestižním Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Finále Plzeň)

(více)

Recenze (5)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nevím, co nám tím chtěl básník říci, ale jako hraný snímek docela fajn. A musím souhlasit s tím, že post-synchro těžce selhalo. Nebýt anglických titulků, často bych absolutně nerozuměl a měl to za jakousi podivnou maďarštinu. I když, od toho to stejně nemá daleko. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Citlivý holčičí pohled na dobu dospívání. Jediným mínusem je nesrozumitelné drmolení mnoha replik, kde jsem se chytal jen podle anglických podtitulků (které byly bohužel mnohem méně poetické). ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Citlivý pohľad do dievčenskej duše. Dve sestry, príliš často sami, kvôli rodičom zarábajúcim dňou/nocou sa zverujú so svojimi snami i reáliami. Občas šliapnu do hovna. Napokon si staršia sestra uvedomí, ku komu skutočne patrí. Po šikanovaní namachrovaným kokotským vedúcim z večierku, kde robila hostesku, po strete s jebnotou kurvou,z tej istej akcie, ktorá jej schválne zahodí tenisky a po následnom obťažovaní partiou opictýh mládencov. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Do istej miery pocitový film, do istej miery zase film s celkom rozvinutým dejom. Na ploche 20 minút tu Buchelová strieda pomerne často prostredie, čo dodáva Magic moments slušný rytmus a pôsobí tak film celkom pestro. Inak taký feel good indie malý filmík s nejakými tými temnejšími, menej magickými momentami. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama