Reklama

Reklama

Černočerná komedie Já, Tonya přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Po dlouhý době film, u kterého mě mrzelo,  že už skončil a klidně by mohl být o hodinu delší. Na Margot Robbie bych se vydržel dívat i dýl. Občas mi připomínala Yvetu Kornovou zamlada.  A velmi příjemný soundtrack.  

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Igy007

Pokojne si to daj. Jasné, že Margotka nikdy nebude na očí zatváranie, ale inak, mal som pocit, dosť autenticky vykreslené prostredie a ona sama sa do toho tiež oprela naplno a šikovne (mal som pocit, detaily okolo skutočného príbehu si pre mňa odhalila až teraz ty).

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Film jsem neviděla, ale neumím si představit, jak tam tvůrci naroubovali jednu z hlavních potíží Hardingové - byla jí vyčítána ošklivost a chlapská zavalitá postava (herečka je krásná, štíhlá a vysoká, takže totální blbost) ... postupně v ní narůstal vztek ze zažívané křivdy a doma ji navíc týral její krajně divný "manža" ... bojím se na film podívat 

na příspěvěk reagoval mm13

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Došlo mi, že jsem špatně napsala jméno, takže opravuji ze jména Shawna na Shane :D A ještě doplním, že díky tomuto filmu vzniklo v soukromí úžasné přátelství herců Stana a Hausera.

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Pro mě se stal už film kultovním :) Miluju ho. Úžasný soundtrack a herecké výkony. Scénu, jak Shawn válcuje při útěku široko daleko jedinou osobu, a to starého pána, jsem si musela pustit několikrát :D Samozřejmě mě k filmu přivedl v poslední době můj oblíbený herec Stan. Někdy si myslím, že mu trochu škodí účinkování v Marvel filmech a brzdí jeho talent, ale je fakt, že má od té doby velkou popularitu.

Tak ještě pár perliček o něm v I Tonya. Nebyl vybrán, protože je to Bucky, ale opravdu po poctivém castingu a jakmile se za ním zavřely dveře, propuklo se v jásot. Vybrali ho jako Jeffa, protože při testech byl naprosto odlišný od jiných zkoušených herců. Po shlédnutí I Tonya si ho okamžitě přál do svého filmu na festivalech oceňovaný řecký režisér Argyris Papadimitropoulos a ačkoli mu bylo řečeno, že má malou šanci, protože je Stan nabídkami zahlcený, podařilo se a herec v současnosti skutečně natáčí v Řecku v americké koprodukci. Herec tak dobře nastudoval skutečného Jeffa včetně jeho mluvy a změny hlasu, že mu škodí český dabing !!! A nejvtipnější historka je, když se sešel při jedné talk show s hercem Joshem Brolinem (Thanos), který zjistil až tam, že je to Sebastian, kdo ztvárnil Jeffa ve filmu. Jeho dušování "přísahám na svoje děti, že je to pravda" :D Takže kdo si nepřečte obsazení, nepozná, že se jedná o Winter Soldiera.

na příspěvěk reagoval mm13

MMXIII

MMXIII (hodnocení, recenze)

Nevíte jaký rok se v tom filmu píše ? :) v jakým roku se to odehrává?

Součastnost to asi moc nebude :D 

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

MaStER__

SAG jsem ještě nesledoval, takže díky za info. Já teda obecně budu překvapenej, pokud Oscary letos pojmou takový pro ně netradiční filmy jako je Get Out a i The Big Sick, vzhledem k tomu, že je to hlavně komedie, ale to je leda dobře. Jen bych spíš čekal, že něco komediálnějšího teda úspěje na Glóbech. 

MaStER__

MaStER__ (hodnocení, recenze)

hansel97

Nemyslím si že hype okolo The Big Sick nejako vyhasol. Síce na Golden Globes The Big Sick totálne pohorel, no na ostatných oceneniach sa mu veľmi dobre darí. Holly Hunter dostala nomináciu na SAG Awards, ktoré majú často podobné nominácie ako aj na Oscaroch. Nominácie na Golden Globes sa takmer nikdy nezhodovali s tými Oscarovými. Vždy sa tam nájdu nejaké tie "out of field" nominácie. Minulý rok to bol Aaron Taylor-Johnson (ktorý prekvapivo vyhral) a tento rok to je Hong Chau. 

na příspěvěk reagoval hansel97

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

MaStER__

Souhlasím, až na tu Holly Hunter, i pokud jsem viděl poslední průzkumy, tak mi přišlo, že ona včetně celýho The Big Sick ztratila hype od festivalů a ten film zaboduje možná tak ve scénáři. Vlastně i na Glóbech ji vynechali a místo ní byla Hong Chau z Downsizing.

Ale Janney to fakt přeju.

na příspěvěk reagoval MaStER__

MaStER__

MaStER__ (hodnocení, recenze)

joker30

Allison Janney, Laurie Metcalf, Holly Hunter a Mary J. Blige budú jednoznačne nominované. Ako tak sledujem tohtoročnú oscarovú sezónu najväčšie šance majú práve Janney a Metcalf. Síce to zatiaľ vyzerá na výhru Metcalf, výhru by som prial však Janney, ktorá je v tomto filme neskutočná. 

na příspěvěk reagoval hansel97

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

joker30

No, aspoň, že konečně dostane tu nominaci. Je ostuda, že taková herečka, ještě nic nemá. Ale myslím, že favoritky jsou celkem i Laurie Metcalf a Mary J. Blige.

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Som zvedavý , kto bude nominovaný na Oscara za vedľajšiu ženskú rolu, ale aj ked zatial neviem tak Allison Janney bude velky favorit...

na příspěvěk reagoval hansel97, MaStER__

Uživatel Visáč smazal svůj příspěvek.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Konečně trailer, celkem se těšim, ale pochybuju, že se to k nám dostane..

na příspěvěk reagoval Visáč

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

11.12.2017

Jak určitě víte, filmové ceny většinou není zas tak těžké předpovídat. Letošek ale bude jiný, jelikož zatím nemáme žádného velkého favorita, což názorně předvádějí nominace na 75. Zlaté glóby. Kdo se… (více)

Margot Robbie a Lady Gaga touží po Oscarech

Margot Robbie a Lady Gaga touží po Oscarech

24.09.2017

Na internetu se často řeší, že je málo filmů s ženskými hrdinkami. Určitě vás tedy potěší, že se blíží hned dva ambiciózní projekty, které budou stát na slavných dámách a právě dostaly datum premiéry… (více)

Reklama

Reklama