Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Práca v továrni na výrobu zbraní môže byť pre niekoho splneným snom, no pre Desmonda (Brenton Thwaites) je len obyčajným stereotypom bez štipky zábavy. To sa zmení, keď spoločnosť, pre ktorú pracuje, dostane dodávku energetických nápojov Zolt. Tie menia všetkých pracovníkov na krvilačné monštrá, ktoré sa nedokážu ovládať. (Marceloo)

(více)

Recenze (26)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Práca v továrni na výrobu zbraní môže byť pre niekoho splneným snom, no pre Desmonda (Brenton Thwaites) je len obyčajným stereotypom bez štipky zábavy. To sa zmení, keď spoločnosť, pre ktorú pracuje, dostane dodávku energetických nápojov Zolt, ktoré menia všetkých pracovníkov na krvilačné monštrá, ktoré sa nedokážu ovládať. - Ja tieto kancelárske horory môžem a aj tento ma bavil, ale prišiel mi po všetkých tých počinoch už akýsi nevýrazný. Čo je výrazné je rozhodne Jane Levy, ktorá je momentálne bezpochyby najlepšou hororovou herečkou, a som rád, že po psychologickom terore v Evil Dead a Don’t Breathe dostala odlahčenejšiu úlohu. Nezaostáva za ňou ani ostatné herecké obsadenie, keďže sa tvorcovia snažili stavať na sympatických postavách, čo sa im viacmenej podarilo. Vraždy sú slabšie a skôr by som ich zaradil do PG-13 ranku, ale aspoň je to celé živé a neustále sa niečo deje. Velmi ma zaujalo nenásilné zaradenie všetkých rás do tohto hororu, z čoho by sa mohli učiť Hollywoodske celebrity, ktoré nám vnucujú ich úbohú politickú korektnosť. Možno by som dal aj štyri hviezdičky, pretože mi to sadlo, ale keď vidím Tyrona Woodleyho namiesto bránenia titulu v najsilnejšej divízii UFC promenádovať sa v takej bezvýznamnej úlohe, v ktorej sa tu objavil, tak mi je z toho zle, takže to nechám na silných troch. + herečka z Evil Dead a Don’t Breathe + herec z Oculus + herec z Goosebumps a Creep 2 + herec z Scary Movie + herec z Blood Drive + herec z Stephanie ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Snímok postavený na kancelárskom princípe, ala "Bloodsucking Bastards", akurát nedosahuje jeho kvalít. A to už spomínaný film, nebol nijak prevratnou záležitosťou, no bol zábavnejšou, a hádam aj krvavejšou variantov, kvalitatívne spracovanou na lepšej úrovni. Divák sa ale nudiť nebude, lebo po dejovej stránke, nuda nijak nehrozí. Sledovateľný, no predsa len slabší priemer. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ty kráso, kdy já se naposledy takhle bavil u Hororové komedie ? To už je sakra doba !  Je to opravdu napěchovaný hláškama, super akcí (v rámci rozpočtu) a výborným Gore. Potěší sympaťák Brenton Thwaites a dalších spousty známých a zajímavých tváří. A to hlavní, mám rád energeťáky a ten je tu záporákem ^^ No to je prostě sen !! Bavil jsem se. (21. hodnocení) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nebudem klamať, ja som si "Office Uprising" v jadre aj celkom príjemne užil. Myslím si, že je tu pár sprostých momentov, ktoré rozhodne neberiem, no potom sú tu aj momenty, na ktorých som sa skutočne pobavil. Ono si predstavme aké by to bolo piť "MONSTER" energetické drinky, keby z nás reálne urobili zabijacké monstrá. Myslím si, že film má celkom okey casting, uspokojivé efekty a dostatok akcie na to, aby som ho ohodnotil ako v pohode. Najlepšia časť je pre mňa asi keď sa vymýšľajú slogany na Zolt. - "Zolt is green and strong. .... ... and today with taurine" "yeah... that´s okay." alebo ma dosť brala aj časť s HR holkami. Niekedy len treba vedieť čo spraviť, aby sa ľudia dostali zo situácie. A funguje to. Ale miestami sú tu momentky, ktoré mi prídu trošku moc stupídne. Najmä na začiatku keď príde Desmond do kancelárie a má pocit, že deň je ako všetky ostatné. Ani náhodou si nevšimne všade krv a mŕtve telá svojich kolegov? Alebo keď prejde okolo recepčného, tak nevidí, že je nejaký iný, než bol včera? Momentky ako sú tieto robia pre mňa nášho hrdinu príliš hlúpeho. Vysvetlenie Zolt drinkov tiež nie je najhoršie a dáva to nejaký zmysel. Len ozaj je to desivá predstava, že sa niekto rozhodne pomstiť niekomu takýmto štýlom. Väčšinou som sa bavil a nebolo to monotónne. Znovu by som si to nepozrel, no na jedno pozretie to v pohode stačilo. Hodnotenie: B- ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasika komedie a horor kde jsou všichni hloupý a krve se nešetři vůbec nikde, hlavy padaji jednoduše masakry jsou normální prostě komedie plných blbců ušlo to i herecky. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film z ranku filmů,který příliš nevyhledávám.Legrace jen občas,herecky i trikově slabota,ani krvavý to neni tim způsobem ,co miluju.Dokoukal,a smazáno.40%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přežijte případně si posuňte rychloposuvem prvních 15 minut a dívat se na to dá (komedie ani omylem pokud Vám teda nepřijde vtipné, že jacýsi chlápci místo práce hulí jakési sračky a dva idioti nejsou schopni umístit dynamit s rozbuškou). Je sice pravda, že o herecký talent zde nikdo nezavadil (vede postava toho Indonésana ten byl příšerný po všech stránkách) , ale pokud se na to díváte jako nenáročnou vyvražďovačku můžete se bavit. 40 procent dávám za brutalitu (jedna ustřelená hlava jedna useknutá ruka) a za vysoký bodycount (ke konci se to zabíjí ve velkém) a 20 za film a tu důchodkyni. P.s. 1 minimálně 10 roků tvořil hru a graficky je to horší jak Heroes 3 P.s. 2 ta mina by určitě celou budovu nezničila ani omylem ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ani jako akční béčko to bohužel na mě moc nefungovalo, nemá to potřebnou hravost, vtipy jsou dost křečovité a je jic navíc moc málo. Nápad dejme tomu, ale zpracování je prostě slabé a herecky mi to přišlo jako když si ochotníci vzali na paškál téma, ke kterému mají jen pár prostěradel, naostřené smetáky a skromný příděl umělé krve. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dávam tri hviezdy, ale je to max priemer. Belko Experiment bol o trošku lepší. Tuná potešilo extrémne dobré obsadenie vo vedľajších úlohách na čele s Karanom Sonim, Greggom Henrym, skvelým Alanom Richtsonom a no a ako záporák fajn sadol Zachary Levi. Nebola to žiadna pecka, ale určite ani totálna slabota. Gore, efektíky, situačný humor, samozrejme aj kopa trápností a tak. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další v řadě korporátních vyvraždovaček alá Mayhem nebo Belko Experiment. Office Uprising je z nich pravděpodobně nejslabší, a taky nejvíc komediálně zaměřenej. Humor je z většiny docela trapnej ale aspoň se netlačí na pilu tolik jak by mohlo. Pochopitelně to neni film co vás chce posadit na prdel nějakým výživným gore, i tak je tu ale víc krve než by člověk mohl čekat (a taky několik hrůznejch CGI smrtí). Na druhou stranu musim říct že film celkem příjemně utekl za což může docela sympatický obsazení, teda až na postavu šéfa účetních která přehrává jak svině. Pokud máte rádi Jane Levy tak si film užijete ještě víc. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

:-))))))))) TAK TAKHLE JSEM SE UŽ DLOUHO OD SRDCE NEZASMÁLA...Je to naprosto geniální komedie v zombie stylu, pro mladé i pokročilé...Ovšem kdo nikdy nepracoval v korporátní firmě, tak spoustu vtipů nepochopí, ale hlavně nepochopí veškerý smysl filmu...Já tu zkušenost mám a možná proto jsem se řezala smíchy od začátku do konce...Amerika v kostce jak vyšitá + korporátní zvyky, poschodí ( čím výše, tím větší blbci) - sama jsem seděla v 5.patře :-))))), tak vím s kým...No za mě naprostá spokojenost...85% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nebezpečí energetických nápojů je potvrzeno. Po jejich pozření se totiž lidé začnou měnit v zombie. Alespoň v tomto snímku odehrávající se v kancelářském prostředí jisté továrny na výrobu zbraní. Energetický nápoj zaměstnanci dostali jenom proto, aby zvýšili efektivitu své práce. Ale jo, efektivita se zvýšila, ale krapet jinak. Takže pozor na energetický nápoj značky Zolt. Dějová šablona v komediálním až parodické hávu není ničím výjimečným ani neznámým. Přesto snímek pobaví svým nadhledem a humorem sobě vzatým. Má to šťávu, skvělé tempo a bravurní herecké výkony všech protagonistů. Dokonce tu jsou citovány i mnohé snímky, jako např. 'Soumrak mrtvých' (2004) či Zombieland (2009). Do této kategorie tímto zapadá v plné parádě ve svém přesvědčení. Zábavný aspekt nabírá na intenzitě každou další minutou a tak si asi málokdo všimne, že se jedná o snímek nízkorozpočtový. Dobrá tvůrčí práce, v které z mála bylo uděláno hodně. Satirické narážky k excesům moderního pracovního světa byly trefou do černého. Že se jedná o marketing zbraní už je jen jako doplněk. Nebo se jedná o karmu, ve které se prodej zbraní vrátil jako bumerang? Divák nech posoudí sám. Každopádně film se nebere nějak vážně. Je určen jen k pobavení a že to bavilo i samotné herce je vidět v každé scéně. A jen tak mimochodem, že je tam jedna postava označena za muslima a v tom dobrém asi v dnešní době náhoda není, že? ()

animario 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná a celkem podhodnocená low-budget komedie, která si trefně střílí (doslova) z firemní kultury, zbrojního průmyslu a popularity energetických nápojů. Pár scén a především hlášek mě dostalo do kolen ("..vypadáte jako čtyři tampóny apokalypsy" asi nejvíc). Pokud divák od filmu nic neočekává,bude se slušně bavit (ne)celou hodinu a půl (i bez energiťáku). 3,5* ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se u toho zasmál, ale dalo se na to v pohodě koukat. Film se specifickým nadhledem na korporát, což trochu znám. ()

Reklama

Reklama