Reklama

Reklama

Ghosts of War

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Myšlienka, ktorá mnohých od dobrého hodnotenia odradila, mňa zasa naopak celkom milo prekvapila, pretože by som ju podľa vývoja filmu nečakal, čakal by som nejaký očistec, predpeklie atď. ale fajn. Jasné, je to len prachsprostý priemer, ale podľa mňa celkom zručne natočený som sympatickým "mladším" obsadením. Samozrejme človeká má v hlave stále vŕtanie, keď sa niekto zbaví príliš skoro v deji ako je Billy Zane, že ešte sa musí objaviť a ako, ale aj tak to bolo fajn. Nejasám síce, že som to videl, ale určite ani neľutujem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Eric Bress se šestnáct let po natočení své prvotiny Osudový dotek vrátil za kameru a úplně mě teda nepřesvědčil. Parta vojáků je v roce 1944 v nacisty okupované Francii strašena duchy, bohužel to strašení na mě moc nefungovalo a vzhled duchů také příliš nezaujal. V závěrečné třetině dojde k poměrně překvapivému zvratu, který to posune úplně jinam a který asi zároveň rozhodne, jestli se vám film nakonec bude nebo nebude líbit. Pro mě je to tak trochu variace jednoho mého oblíbeného filmu, ale i přesto jsem díky němu uvažoval o třetí hvězdě. Úplný provar Ghosts of War tedy ve výsledku nejsou, ale na skládání oslavných písní to také nevidím. 5/10 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický horor príbeh, odohrávajúci sa počas konca druhej svetovej vojny vo Francúzku. Keď to berieme z tohto pohľadu, tak by to vďaka spomínanému obdobiu (a prostrediu) by mohol aj fungovať. Avšak posledná časť, ktorá sa snaží spojiť to so súčasnosťou a vytvoriť si nejaký crossover medzi dvomi prostrediami, podľa mňa nedopadla podľa predstáv. Už aj tak krehkú koncepciu to celkom rozhodí a viac-menej sa to skončí fiaskom. Z hereckej stránky priemer, bez výraznejšieho (dominantnejšieho) výkonu (alebo postavy). Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Čo dodať...Už, keď som videl, že tam hrá Billy Zane som vedel, že pôjde o pri najlepšom priemernú lacnotu, takže som bol pripravený a vo výsledku nie som nejako extra sklamaný. Nejaký ten potenciál tam bol, snaha o invenciu, ale to prevedenie je biedne začínajúc od deravého scenára, cez ne/hercov až po celkový feeling. Ako to už ozaj nevedeli prísť s niečím novým ako zas a znova duchovia s hubou o priemere pol metra a asfaltovými očami? Ten koniec mal byť zrejme nejako šokujúci, invenčný a dávať logiku, ale nebol nič z toho. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Divný film 5 vojáků v nacistické Francii hlídá kostel. Tam se jim zjevují duchové a oni zjistí, že v budoucnosti u čehosi byly (dále nebudu spoilerovat). Chvilku se to tváří jak duchařský válečný horor pak se to přesune na něco jako by z Bloodshota kříženého z Assasins Creedem prostě mě přijde , že nevěděly sami co točit. Konec to ani pro změnu nemá nebo si ho jde vyložit více způsoby Za A) Přežil to zůstal tam uvězněný B) Nepřežil to umřel v obou C) Nějakým způsobem to napravil a vše se restartovalo Díky za titulky dusanho ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Okultistický symbol, který najdou vojáci na půdě, je stejný jako symbol pro ďáblovu past ze seriálu Supernatural (od r. 2005). Tam je využívaný lovci k lapení démonů. (pórek)
  • Film se natáčel ve městě Sofia v Bulharsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama