Reklama

Reklama

Latched

Krátkometrážní / Fantasy / Horor
Kanada, 2017, 17 min

Režie:

Justin Harding

Hrají:

Alana Elmer

Obsahy(1)

Svobodná matka přijíždí se svým dítětem do domu u lesa, aby zde mohla cvičit své taneční choreografie. Jednoho dne nalezne v lese tělo podivné bytosti a náhoda tomu chce, že se nehybné stvoření dostane do kontaktu s mateřským mlékem a obživne. Od té chvíle se poklidný život pro matku a batole mění v nejhorší noční můru… (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní originální kraťas s pěkně udělaným záporákem, dobrou pointou, trochou gore i slušné atmosféry. Rozhodně stojí za to obětovat čas. 7/10. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Výborný mixík toho nejlepšího z Pádu do tmy, Záhady Blair Witch a možná trochu i Evil Dead. Doufám v plnohodnotný celovečerák. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takový až pohádkový příběh o matce (choreografce), malém batoleti a až pohádkovém stvoření, který se náhle změní v nejhorší noční můru jejich života a to díky mateřskému mléku – no představte si. No popravdě jsem očekával vážně solidní pecku (vzhledem ke zdejšímu hodnocení v červených číslech), no dostalo se mi lepšího průměru se zajímavým koncem, leč docela otravným začátkem. A navíc nesnáším uřvané děcka. Mělo to ale zajímavou atmosféru, zvukový i hudební doprovod a ani okřídlená bytost nevypadala zrovna nejhůře… ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Excelentní snímek, který na svých 15ti minutách funguje snad nejlíp, jak by jen mohl. Matka s dítětem v lese najdou něco jako mrtvého netopýra, ale časem obživne a začne se živit mateřským mlékem, které matka uchovává v lednici. Má to skvělou atmosféru, pár slušných lekaček, podařený ohavný vizuál monstra připomínající mix Faunova labyrintu/zmutované víly Amálky/Pád do tmy a vlastně si film zaslouží respekt za celkové provedení. Supr. ()

Reklama

Reklama