Reklama

Reklama

Havrani

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Agne se snaží udržet při životě statek, kde jeho rodina téměř sto let hospodařila. Jeho konzervativní postoje jsou však v protikladu nejen s nastupující modernizací, ale také s představami jeho nejstaršího syna o vlastní budoucnosti. Fotograf a režisér Jens Assur situoval svůj debut do Švédska sedmdesátých let a propůjčil příběhu o dvou generacích drsné kulisy. Uhrančivý film o tradicích, přesvědčeních a čirém šílenství. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

POMO 

všechny recenze uživatele

Švédská rodinná depka z farmy, kde všechno všem vychází jinak, než by si přáli. Svérázná, Reinem Brynolfssonem zajímavě zahraná postava otce. Filmový debut fotografa s adekvátně tichými, skvěle komponovanými záběry, ale taky osobitou charakterizací postav. Spíše ale festivalovka než kinobiják. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Drsný příběh z drsné krajiny, tak jak to seveřani vnímají a umí dobře ztvárnit. Herec v hlavní roli zoufalého a udřeného otce byl opravdu výborný. Postupem času mi ho bylo velmi líto. Pěkné přírodní záběry prohloubené zvuky různých ptáků, o které se starší syn přednostně zajímal. Zajímavý psychologický snímek. ()

Reklama

Reklama