Reklama

Reklama

Tulipani: Láska, čest a kolo

(festivalový název)
  • Nizozemsko Tulipani (více)
Trailer

Obsahy(1)

Holandský farmář Gauke, kterému povodně v roce 1953 sebraly celou farmu, se rozhodne, že už nikdy nechce mít mokro v botách. Proto sebere své kolo a vyráží na jih, až do Itálie, kde začne v malé vesničce pěstovat tulipány. Stává se místní legendou, avšak náhle ze dne na den zmizí. Teprve o třicet let později přijíždí z Kanady mladá žena Anna, aby zde rozprášila popel své matky. Potkává zde ženu, která znala její matku a jako rozená vypravěčka začne objasňovat příběh Anniny rodiny. Příběh, o kterém Anna neměla ani tušení… (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho mnoho, ale že to bude na úrovni posledních filmů Marie Poledňákové mě opravdu nenapadlo. V průběhu jsem v duchu pouze ubírala pomyslné hvězdy, a co mě vždycky nejvíc ničí je, jak v kině diváci řičí smíchy nad vtipy svou úrovní jen o něco převyšující "žertíky" Zdeňka Trošky (vtípky o nadýmání apod.). Mimochodem, chybí informace ohledně původu: není to jen nizozemský film, jde o koprodukci s Litvou, Itálií a Kanadou. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina na úrovni, světe div se, českých letních komedií. Nejdříve se to snaží tvářit jako jakási odlehčená verze filmu "Čokoláda" akorát s tulipánama, aby se to v druhé polovině zvrhlo v nelogickou frašku plnou levných a primitivních vtipů. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama