Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co byla vyhozena z umělecké školy a najde si práci v kanceláři, dostane rozmarná malířka šanci splnit si svůj celoživotní sen o adoptování jednorožce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

silentname 

všechny recenze uživatele

Mohli by sme dostať dvojku Brie Larson a Samuel L. Jackson niekedy v ďalšom filme? Mohla by sa z nich stať filmová dvojka ako boli Bud Spencer a Terence Hill? Podľa mňa by to bolo zaujímavé. Brie Larson a Samuel L. Jackson spolu v ďalšom filme. A urobíme z toho sériu. Tento rok som ich takto videl spolu druhýkrát a musím povedať, že nejako to medzi nimi herecky funguje. A aj keď sa asi filmovou dvojkou nestanú, myslím si, že by to fungovalo. Okey, toľko k môjmu úvodnému monológu na tému Brie Larson a Samuel L. Jackson. Poďme si teraz ohodnotiť film. "Unicorn Store" je novou Netflixovou komédiou a drámou o dievčati Kit. Túžila byť maliarkou, no všetko čoho sa dotkne sa zmení na neúspech a má pocit, že je pre svojich rodičov obrovským sklamaním. No jedného dňa dostane pozvánku do obchodu, ktorý sa volá jednoducho volá : "The Store" a Samuel L. Jackson jej povie, že majú pre ňu pripraveného jednorožca. A bude len jej a dá jej všetku lásku, čo bude potrebovať. A od toho momentu sa začína veľké dobrodružstvo pre našu hlavnú hrdinku a akosi viac nám ukáže svoju detskú stránku, ktorá má zrazu radosť z niečoho neuveriteľného, no súčasne tak úžasného. Myslím si, že film je napísaný celkom dobre, má dobrú atmosféru a Brie Larson sa pokúša ukázať aj svoje režisérske schopnosti. Osobne som zhodnotil, že v tomto filme sa mala v hlavnej role objaviť Greta Gerwig. Tá postava bola úplne pre ňu napísaná. Celkovo tu Brie Larson pôsobí ako Greta Gerwig keď improvizuje. A je to s ňou celkom sranda. Miestami mi prišla trošku strojená, no myslím si, že režírovať seba samú a plus ostatných musí byť náročné. Takže dávam jej bod za snahu. Virgil je asi moja najobľúbenejšia postava celého filmu. A nebudem hovoriť viac. Jednoducho stojí za to hod vidieť. Film má dobrú atmosféru a je vidno, že sa snaží priniesť niečo zaujímavé a milé. A celkom sa mu to darí. Zasmial som sa, užil som si film a myslím si, že to je dobrý signál. Neviem či je to film pre každého, ale ja mu dávam palec hore. Som rád, že som ho videl a nebránil by som sa ani pozrieť si ho opätovne. Hodnotenie: B+ ()

misbos

všechny recenze uživatele

Kapitánka Narciska opět zasahuje, tentokrát ve svém vlastním filmu - aneb - nehodnotím, neb to evidentně nebylo pro mě (bílej, přes čtyřicet.... však to znáte..). To si točila sama pro sebe, protože je do sebe udělaná. "Those guys do not know things, I KNOW things!" ... like yeah... you know JACK SHIT! ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Dovedu pochopit smysl tohohle filmu, jeho pointu, úmysl autorky jeho scénáře a jeho režisérky. Provedení je ale tak bídný, technicky i herecky, že bych si dovolil tenhle snímek ohodnotit spojením "ztráta času". Jediný pozitivum tak aspoň vidím v tom, že Virgil má skvělej hlas a Brie, i přes veškerou tu kontroverzi okolo její osoby, je pěkná baba. Mno. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Na papíru ten námět působí skvěle, jenže... 1) Scénář by potřeboval spoustu zásahů, míň doslovnosti, víc vytěžit potenciál. 2) Brie Larson to režijně úplně nezvládla, jakkoliv je to na debut slušné. 3) Vizuálně by to zasloužilo mnohem víc; barev, nápadů, vtípků. Takhle celý film tak nějak přešlapuje ma místě a zůstává na půl cesty. Zaokrouhluji nahoru, protože taky chci věřit. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dal teď Teroristce dvě hvězdičky, by mi bylo blbé dát tomuhle filmu o jednu míň, ale jde opravdu o tragický výkon, který naznačuje, že Brie Larson opravdu není nejdůmyslnější člověk (ne že by to nebylo trochu vidět z jejího veřejného vystupování, kde se dobré úmysly mísí s hodně velkým nerozmyslem - ale to sem nepatří). Tonálně naprosto nefunkční, herecky jalové (ten Oscar asi těch pár akademiků, co tohle uvidí, zamrzí), technicky v lepším případě unylé, v horším ukázkově špatné... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama