Reklama

Reklama

Deštivý den v New Yorku

  • USA A Rainy Day in New York (více)
Trailer 1

Komedie Woodyho Allena vypráví příběh vysokoškoláků Gatsbyho (Timothée Chalamet) a Ashleigh (Elle Fanning), jejichž společný prosluněný víkend v New Yorku rozhodně nepůjde podle plánu. Dešťové kapky jim připraví nečekaná setkání a komická dobrodružství... Ashleigh dostane za úkol udělat na Manhattanu pro školní noviny rozhovor se slavným filmovým režisérem Rolandem Pollardem (Liev Schreiber). Její přítel a spolužák Gatsby, který miluje stará zákoutí New Yorku, by rád Ashleigh vzal na oblíbená místa svého rodného města. Gatsbyho plány se bortí, když Pollard jeho dívku pozve podívat se na natáčení filmu. Ashleigh se setkává se scenáristou Tedem Davidoffem (Jude Law) i filmovou hvězdou Fraciscem Vegou (Diego Luna). Je velkým světem naprosto okouzlená. Gatsby tedy neplánovaně tráví den s Chan (Selena Gomez), vtipnou a uštěpačnou sestrou své bývalé přítelkyně. Oba zjišťují, že možná nejdůležitější je najít v životě tu správnou osobu... (Bioscop)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Teď tu bloudím jako Verona, ztracená ve své písničce :D :D :D #SomOdpadl 

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Dilvermoon

pokiaľ viem, tak herci z tohoto filmu sa nedištancovali, pretože prišiel až po #metoo. dištancoval sa ale netflix, preto bol film premietaný s ročným meškaním a iba v európe, a aj to až po tom, čo sa im allen vyhrážal 60 megovou žalobou. dištancovali sa ale herci z minulosti, emma stone myslím a bohužial aj greta gerwig.

Dilvermoon

Dilvermoon (hodnocení, recenze)

Ten americký hon na čarodějnice mě neskutečně štve. Dochází to tak daleko, že někteří herci z tohoto filmu se urychleně od Woodyho distancovali, aby na nich nic neulpělo, protože jinak by snad mohli mít problémy s hledáním rolí. Byli by pro "amerického diváka poněkud nestravitelní."Je to ubohost. Vážím si třeba Scarlett Johansson, která dala jasně najevo, že svůj postoj k Woodymu nemění a ráda s ním bude kdykoliv opět točit. A to ani nemluvě o virtuální podstatě téhle kauzy. Soud to už před lety smetl ze stolu, ale teď se hlavní aktérka veze na vlně mee too a opět cítí šanci, jak se finančně zajistit.

na příspěvěk reagoval mm13, dr.horrible

neskvik

neskvik (hodnocení, recenze)

Drzim paste woodymu a snad bude film "vypusteny" do sveta. Spusti sa trend a ludia sa nezastavia, no nic idem si dat krvavy steak.

antonionifan

antonionifan (hodnocení, recenze)

Jak to po tom honu na čarodějnice vypadá s filmem a Woodym? Neskončí to v trezoru a natočí ještě něco? Co hlásí poslední bulvární zprávy?

Bejbina

Bejbina (hodnocení, recenze)

Mě moc nebaví ty pózy polohvězdiček jako je Timothée Chalamet, co teď vrací honoráře nebo je posílají na charitu, protože doteď nevěděli, že Woody Allen je čuňas. Je třeba se něco naučit od režiséra s velkým R a pak se distancovat. 

radog

radog (hodnocení, recenze)

Podľa názvu by to mohol byť posledný film Woodyho Allena. Ale dúfam že nebude... Veď v poslednom filme musí predsa účinkovať aj samotný režisér, Diane Keaton, Tony Roberts a Mia Farrow!
 

na příspěvěk reagoval novoten

Uživatel radog smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Padesát a dost: Woody Allen plánuje konec kariéry

Padesát a dost: Woody Allen plánuje konec kariéry

18.09.2022

Pro fanoušky legendárního herce, scenáristy a režiséra Woodyho Allena přichází smutná zpráva, oblíbený a oceňovaný filmař se totiž po více než sedmdesáti letech u filmu rozhodl pro odchod do důchodu,… (více)

Woody Allen přestává točit

Woody Allen přestává točit

29.08.2018

Legendární režisér Woody Allen (Půlnoc v Paříži, Annie Hallová) si poprvé za desítky let bere pauzu od natáčení. Doteď se režisérovi dařilo přicházet s novým filmem každý rok, to se teď ale zřejmě… (více)

Reklama

Reklama