Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování série Durarara!! x2 Shō (2015) začíná tam, kde předchozí příběh skončil. Ikebukuro se vzpamatovává z útoku na známou osobu, který značí, že ve městě roste nová hrozba. Hlavní hrdina Mikado se ocitá ve zcela nové situaci, kdy najednou disponuje nejen možnostmi Dollars, ale nově také Modrých čtverců. (novoten)

Recenze (5)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak u ostatních, ale u mě krátká pauza prospěla. U poslední série jsem se místy opravdu dost nudila a kdyby byla delší, pravděpodobně by ji čekal drop, ale teď jsem se přece jenom rozhodla dát této značce ještě šanci. Pořád se jede podle známého receptu - promotat jednotlivé příběhy co nejvíc dohromady a pak je postupně rozmotávat. A tentokrát je náplň o ždibec lepší než v sérii druhé, nicméně na kvality první to opět ani zdaleka nedosahuje. Postav je jako na orloji, ale naštěstí jsou všechny pořád dostatečně rozeznatelné. Momentálně mě nejvíc zaujal Akabayashi, který má teď daleko víc prostoru. (Škoda, že třeba takový Egor, kterého jsem si posledně stihla oblíbit, tady má jen cameo.) Naopak Mikado mi pije krev čím dál tím víc (jestli je to vůbec možné). Jinak animace mi přišla trochu vylepšená, ale možná se mi to jenom zdálo, potěšil i pěkný nový opening s endingem. A ve výsledku jsem ráda, že už je zase pauza. 6/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době jsem se vrátil k Durarara!! se značnou skepsí a obrovským oknem, co se vlastně stalo v sérii minulé. Jediné, co si pamatuju, byla nuda k uzoufání. Bohužel, tahle tomu v tomto smyslu moc nepřidala. Celkově vzato je to spleť cca 20 minipříběhů dohromady, kdy jsou divákovi schválně házeny klády pod nohy, aby to nedávalo na první pohled smysl. Někdo se kamarádí s tamtím, pak se rozkmotří a začnou se kamarádit tito a tahle škatulata jedou nepřetřžitě až do konce..a pozorovat to zábavné opět nebylo, protože motivy většiny postavy byste musely hádat skrz křišťálovou kouli pomocí televizních rosniček, které by to okomentovaly klasickým: "Dnes bude slunečno až zataženo, místy s deštěm a taky zasněží". Postavy totiž nemají moc pevnou konzistenci a přesvědčení vyjma skvělého Izayi, bez kterého by už vůbec nebylo na co koukat. Všichni tu zmiňují Mikada a opravdu, ten je příjemný jak bradavice na nejchoulostivějších místech. Být v reálném gangu, tak už jsme ho ušetřeni minimáně sérii a půl. Dojedu to do konce, ale že bych z toho očekávání byl nadšen..? ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. část, 2. série. Tentokrát vznikl o něco větší chaos nežli minule, díky kterému nemohu udělit 5*. Zábava je to pořád ohromná se spoustou skvěle napsaných postav ale méně je někdy více. P.S Celty je pořád Bohyně :) 77% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

**SPOILER ALERT** Hej! Já jsem ten, co přišel do nového města, ve kterém se dějí zajímavé věci na každém rohu, jet u nějaký černý kůň bez hlavy, trikolóra ze špatných barev a co víc, můj nejlepší kamarád a láska na první pohled. Co takhle vzít bouchačku a odprásknout ho za ustavičného a nesmyslného likvidování lidí v mém gangu za pomocí jiného gangu a rozpoutání revoluce. Protože proč ne... Protože se to totáálně shoduje s mým charakterem... Kristova noho, Mikado v téhle sérii kálí na všechno, co jde. Jen se na něj koukat vyvozuje pocity odporu. Blonďatý silák pokročil od vytrhávání lamp a házení automatů k naprosté nesmrtelnosti, kdy odflákne na něj padající jeřáb jednou rukou a tou druhou prorazí metrovou betonovou podlahu s ocelovými lanovými výstuhami. Naše stydlivka má pod nadvládou půlku města, bezcitná vražedkyně cítí a **SPOILER END** snad jediná osoba, co si zachovala charakter, je můj oblíbený Doktůrek... Oproti němu je to prostě zmatek, na přeskáčku (špatně) předvedené příběhy, nezáživné charaktery, které tam kdo ví co dělají, každou chvíli se měnící názory a ... ten... hroznej.... MIKADO, kterej to všechno podkopává... Pocity při sledování: Pokud bych se chtěl konstantně nudit za stavu, kdy se mi točí hlava, sedím 20 minut na kolotoči. Alespoň bych dýchal čerstvý vzduch. Pokračování Durarara je naprosto nesmyslné, jednoduše je to jen CASHGRAB, který autoři udělali, protože si všimi (bůh ví proč) velké oblíbenosti dílu prvního. Kdyby se radši všichni místo Durarara koukali na Baccano!... I když... Pak by autory napadlo udělat i jeho pokračování a to by tu sérii zabilo. *bez*hlavých, bezpříběhových, bezzábavných, bezlogických 40% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama