Reklama

Reklama

Manu a Matěj na cestě do Říma

(seriál)

Obsahy(1)

Zpěvák Matěj Ruppert s kuchařem Emanuelem Ridim vyrážejí na gastronomický tah po Itálii. Bláznivý cestopis pro milovníky dobrého jídla a pití s přiznanými nesnázemi z putování našich poutníků. Konfrontace vytříbené chuti s kuchyňskými tradicemi české kotliny. Objevování italských regionů s jejich kulinářskými specifiky a mimořádnostmi, to vše od Alp až po Řím, kam, jak Matěj s oblibou připomíná, přece vedou všechny cesty. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

ariari 

všechny recenze uživatele

čo to je? vy mamlasi,bez fantázie, to je predsa dubák medzi prašivkami! už veľmi dávno som také svieže láskavo vtipné a vôňami ragú nasiaknuté varenie s ukážkami čistého Talianska nevidela . Láska Talianov k vareniu a jedeniu je rovnako prirodzená ako znalosti piva maníkov v Čechách :-) Matej aj Manu, skvostná kombinácia. Páni, v Amerike by ste boli to, čo je Gernaro Contaldo v Británii. Hviezdy. ()

Suryana 

všechny recenze uživatele

Dokonalá kombinácia účinkujúcich, fotogenického Talianska, super receptov a špičkovej atmosféry. Pri každom dieli som sa usmievala alebo rehotala na dialógoch Manuho s Matejom, inokedy som zasa bola dojatá tou všadeprítomnou krásou krajiny... Za mňa 100 bodový program, ktorý by mal mať viac pokračovaní. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Rizzi je dobrej je to frajer, něco umí, ten se neztratí, ale ten Ruppert? To je dokonalej traged, viz některá jeho soucasna pohlášení v době covidove kdy to vypadá ze se dal na dráhu politického aktivisty, semlela ho sluníčkáře vlastní ideologie, ale pri své hlouposti si vůbec nic neuvědomuje. Prace rukama je pro něho asi podradna viz jeho obavy ze by mel snad mel skoncit s lopatou u výkopu. Pry jde o komoušskou hanebnost! :) Nejvic mě na celé té šaškarně baví, že systém, jako první hodil přes palubu svoje nejvěrnější 😂😂😂 Chápu,že je lepší se předvádět v Italii s panem Ridim ve vaření za peníze daňových poplatníků. Ale hodnoty se tímto nevytváří, at předvede co umí a nebo at nejí! . ()

axis774 

všechny recenze uživatele

Pořad má jen jednu zásadní chybu. Manu a matěj mě nevzali s sebou. Příjemné, milé, laskavé, svěží, krásné prostředí, rychlé tempo (někdy až moc). Naopak bych ocenil delší formát s více kulturními souvislostmi. Vše souvisí se vším- životní styl, krajina, jídlo, moře, architektura, mentalita italů.... V pořadu vidím náznak toho všeho co píšu, ale chtělo by to rozvinout při zachování svěžesti formátu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Rejža Michal Herz se v tom vaření už orientuje. Líbí se mi to. Pořad, který vzbuzuje na tváři úsměv a tak to má být. Emanuele Ridi jel už do Itálie sám v pořadu Léto s Italem (2012), teď má s sebou i vděčného strávníka Matěje Rupperta. Tentokrát je to hlavně o ochutnávání tam či tuhle, toho či onoho a vo tom to je. 7/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama