Neil ArmfieldScénář:
Tommy MurphyKamera:
Germain McMickingHudba:
Alan JohnHrají:
Ryan Corr, Craig Stott, Sarah Snook, Anthony LaPaglia, Guy Pearce, Kerry Fox, Geoffrey Rush, Tom Hobbs, Tessa de Josselin, Gina Riley, Lee Cormie (více)Obsahy(2)
Film, natočený podle autobiografického románu, vypráví příběh autora knihy Timothyho Conigrava (Ryan Corr) a jeho partnera Johna Caleoa (Craig Stott). Jejich vztah začal už na střední škole, během patnácti let dokázali překonat počáteční odmítání okolí i jejich rodin, rozdílné představy o fungování vztahu, žárlivost a nevěru, osudnou se jim stala až epidemie AIDS v 80. letech. (bllm)
(více)Recenze (8)
Asi jsem čekal víc. Třeba, že se dovím o tom, jak dodělali střední, co dělali pak, jak spolu žili či nežili, atd. Místo toho spíš jen útržky a podstatná část je věnována umírání. Navíc časové skoky nejsou moc vhodné, působí to pak trochu zmatečně. ()
Nemám absolútne problém stiahnuť si a pozrieť film s gay témou, avšak tento je nakrútený tak idiotsky, že by nevydoloval zo mňa žiadnu emociu, ani keby sa jednalo o heteráčsku love story so smutným koncom! ()
“𝘾𝙞 𝙫𝙚𝙙𝙧𝙚𝙢𝙤 𝙡𝙖𝙨𝙨𝙪, 𝙖𝙣𝙜𝙚𝙡𝙤.” • "Uvidíme se tam nahoře, anděli."✨ nejsmutnejsi film roku 2015. brecela jsem u toho asi snad 3x, jen si na to vzpomenu tak bulim znovu! prvni cast, odehravajici se na stredni skole, je svizna, romanticka a slightly komedialni; druha je poradny drama. zivot se s hrdiny nepare. ➼ jeden z mych nejoblibenejsich filmu - poprve zhlednuto v roce 2016 ✦ ()
75-80% ... Ups and downs of a 15-year-long romance of an Australian same-sex couple. ()
Plane, ruky prec od toho . 0 % ()
Photo © Transmission Films
- Film je založený na skutočnom príbehu Timothyho Conigravea. (dwdb)
- V scéne svadby sa objavia mama a sestra Timothyho Conigravea. (dwdb)