Reklama

Reklama

Film, natočený podle autobiografického románu, vypráví příběh autora knihy Timothyho Conigrava (Ryan Corr) a jeho partnera Johna Caleoa (Craig Stott). Jejich vztah začal už na střední škole, během patnácti let dokázali překonat počáteční odmítání okolí i jejich rodin, rozdílné představy o fungování vztahu, žárlivost a nevěru, osudnou se jim stala až epidemie AIDS v 80. letech. (bllm)

(více)

Recenze (8)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

“𝘾𝙞 𝙫𝙚𝙙𝙧𝙚𝙢𝙤 𝙡𝙖𝙨𝙨𝙪, 𝙖𝙣𝙜𝙚𝙡𝙤.” • "Uvidíme se tam nahoře, anděli."✨ nejsmutnejsi film roku 2015. brecela jsem u toho asi snad 3x, jen si na to vzpomenu tak bulim znovu! prvni cast, odehravajici se na stredni skole, je svizna, romanticka a slightly komedialni; druha je poradny drama. zivot se s hrdiny nepare. ➼ jeden z mych nejoblibenejsich filmu - poprve zhlednuto v roce 2016 ✦ ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nemám absolútne problém stiahnuť si a pozrieť film s gay témou, avšak tento je nakrútený tak idiotsky, že by nevydoloval zo mňa žiadnu emociu, ani keby sa jednalo o heteráčsku love story so smutným koncom! ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal víc. Třeba, že se dovím o tom, jak dodělali střední, co dělali pak, jak spolu žili či nežili, atd. Místo toho spíš jen útržky a podstatná část je věnována umírání. Navíc časové skoky nejsou moc vhodné, působí to pak trochu zmatečně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama