Reklama

Reklama

Čertova skála

Trailer
Pohádka
Česko, 2016, 90 min

Režie:

Pavel Vaňásek

Scénář:

Pavel Vaňásek

Obsahy(1)

Pohádka o čertech, pekle, chudé dívce Adélce, ale i kněžně a lakomém mlynářovi. (CS Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se skupina amatérů ze společnosti Artis Vrbno pod Pradědem rozhodla natočit si na vlastní triko pohádku. Asi nejkvalitnější je hudba Jury Bosáka a Kamila Quise. ()

mh.mail odpad!

všechny recenze uživatele

0% - Díky CS filmu máme občas možnost vidět amatérské pokusy nadšeneckých part o film. Samozřejmě to je na těch filmech vidět ve všech směrech. Většinou se dá ocenit aspoň snaha. V případě této pohádky však oči bolely a dokoukat jsem to nedokázal. Pokus o pohádku ve stylu Zdeňka Trošky tedy vůbec nevyšel. I on to s profesionálním štábem nemá lehké, natož tito amatéři. Je mi líto, ale ani na tu jednu hvězdičku se neurodilo. ()

Reklama

llucifer 

všechny recenze uživatele

Dobrý den vážení filmoví znalci,přátelé,kritici a (odpadníci). Chtěl bych k filmu napsat pár slov a upřesnit některé detaily. Pohádka je ryze amatérský film a na jeho výrobě se podílel Arcus - divadelní šermířská a cestovatelská společnost z Vítkova a společnost LuNo z Vrbna pod Pradědem. Ve filmu si zahráli jak ochotníci z divadel tak plno lidí z místních obcí ,kteří projevili zájem se v pohádce ukázat. Natáčení probíhalo většinou o víkendech a někdy i o svátcích ,kdy lidé měli čas a byli z práce doma. Natáčelo se na dvě kamery ,v různých lokalitách a přípravy byly vždy delší než samotný natáčení. Kdo si něco takového zkusil tak dobře ví jak to chodí. Natáčení trvalo vesměs půl roku a dalšího půl roku trval střih,který se dělal na domácím počítači. To jenom ve zkratce a ještě bych podotkl ,že všichni se natáčení účastnili ve svém volném čase a rozpočet byl většinou z vlastních zdrojů. Pohádka je hlavně pro děti i dospělé .Vysílala se v kinech místních obcí a měla u dětí velký úspěch. Zde hodnotícím chci jen vzkázat ,že při hodnocení pohádky je třeba se dívat z jiného pohledu a nehodnotit podle profesionálních ,několika miliony rozpočtovými filmy. To ,že se pohádka dostala do televize ,taky o něčem svědčí(jinak by jí nevysílaly) a pro nás velký úspěch. Pohádka Čertova skála pojednává, jak dva čerti mezi sebou zápolí ,kdo do pekla donese nejvíce hříšných lidí a přitom nadělají více škody než užitku a omylem do pekla odnesou nevinou dívku. Peklo ztrácí moc ,aby mohlo Kněžnu Liběnu dostat do pekla a chudá dívka Adélka má jen jedinou možnost jak se dostat z pekla ven. - 15.9.2019 - všem ,kdo nám dali hvězdu děkujeme.Byla to zajimavá práce a zkušenost . Pohádka ,kde se promítala ,měla u dětí úspěch a o to hlavně šlo. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji lluciferovi za vysvětlení, proč jsem toto dílko mohl sledovat dokonce v televizi. I tak dávám nestranný odpad, jako většina zdejších hodnotících. Snahu neupírám, ale bohužel amatéřina působila na mě jako nezaujatého diváka opravdu jinak, než na členy a přátele tamních ochotníků. Ostatně, hodnotit zde svoje dílo je také unikát. Nechci nikoho hanět, ale mě se to nelíbilo. Nebudu ovšem nikoho přemlouvat, aby se mu to také nelíbilo - nechť si udělá každý obrázek sám. ()

Reklama

Reklama